28 / 07 / 2024

gençlerbirliği kulübü

gençlerbirliği kulübü

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ''Şehirden 30 kilometre uzağa yapılırsa, Olimpiyat Stadı'nda olduğu gibi insan sesi değil rüzgar sesi duyulur'' dedi.

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Çiftçilere büyük destek! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin lira kredi fırsatı resmen başladı! Genç çiftçi kredisi nasıl alınır

Ziraat Bankası, Türkiye’deki çiftçilerin üretimine destekte bulunmak için harekete geçti. Bu kapsamda 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' kampanyası hayata geçirildi. Genç çiftçilere 500 bin liraya varan, 2 sene ödemesiz kredi sunuluyor...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Gençlerbirliği Taraftar Token 6 Eylül'de satışta!

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Gençlerbirliği ve Bitci Teknoloji AŞ arasında Gençlerbirliği Taraftar Token çıkarılması için anlaşma yapıldı.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

gençlerbirliği kulübü Haberi

gençlerbirliği kulübü


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara için planlanan stadın şehir dışına yapılmasının futbola bir katkı sunmayacağını belirterek, ''Stadyum söylendiği gibi 30 kilometre uzağa yapılırsa İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'nda olduğu gibi insan sesi değil rüzgar sesi duyulur'' dedi. 

     İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada stadyumun şehirde kalması gerektiğini ve kulüp olarak Ankara ve Ankaralılara yakın olmak istediklerini söyledi. 

     Yeni stadyumun şehirden uzak bir noktaya yapılmasının planlandığını basından öğrendiğini kaydeden İlhan Cavcav, ''Stadın şehir merkezinden 30 kilometre uzakta bir yere inşa edilmesi Ankara futboluna bir katkı sunmayacaktır. Ben futbolu 19 Mayıs'ın toprak dış sahalarında top oynayarak, tribünlerinde maç seyrederek sevdim. Şimdi stadyum söylendiği gibi şehir merkezinden 30 kilometre uzağa yapılırsa İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'nda olduğu gibi insan sesi değil rüzgar sesi...