15 / 05 / 2024

Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi gümüşhane

Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi gümüşhane

Gümüşhane'de 2003 yılından beri atıl halde bulunan ve Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liraya yapılması planlanan Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi için Belediye'den nihayet karar çıktı...

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Karabağlar Gençlik Merkezi 2.5 yılda tamamlanacak!

Karabağlar’da gençleri ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla projelendirilen Karabağlar Gençlik Merkezi'nde temel atma aşamasına gelindi.

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ihaleye çıkıyor!

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ve zeminaltı otoparkı, öğrenci yurdu olarak işletilmek üzere ihaleye çıkıyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Akyurt'ta gençlik merkezi inşa ediliyor! 

Akyurt Belediyesinin 2020 yılında başlanacağını açıkladığı projelerinden biri olan gençlik merkezi ve yüzme havuzu inşaatının projesine ait çizimler ortaya çıktı...

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi gümüşhane Haberi

Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi gümüşhane
Gümüşhane'de 2003 yılından beri atıl halde bulunan ve Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liraya yapılması planlanan Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi için Belediye'den nihayet karar çıktı.
Eski Atatürk Stadyumu'na yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi için istenen imar izni Belediye Meclisi'nde yaşanan ilginç tartışmaların ardından kabul edildi. Belediye Başkan Vekili Recep Gök'ün başkanlığında sonra eren Eylül ayı toplantılarında meclisin gündemine gelen imar izni için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, brifing verdi.
Aslan, Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi'nin toplam bin 297 metrekarelik alana yapılacağını kaydederek, "Atatürk Stadyumu'ndan bize 4 bin metrekarelik alan tahsis edildi. Ancak biz gençlerimizin yararlanacağı ve gençlik okulu dediğimiz kompleksi bin 297 metrekarelik alana yapacağız. Üstelik bu alan İl Genel Meclisi'nin bize tahsis ettiği...