30 / 04 / 2024

Gençoğlu Karaköy Otelcilik karaköy oteli

Gençoğlu Karaköy Otelcilik karaköy oteli

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan kritik 2022 açıklaması! Gıda fiyatları ne olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 2022 yılına ait üçüncü enflasyon raporunu gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Gençoğlu Karaköy Otelcilik karaköy oteli Haberi

Gençoğlu Karaköy Otelcilik karaköy oteli

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Beyoğlu Karaköy'de yeni bir otel inşa edecek.

27 milyon 427 bin 164 TL'ye mal olması planlanan otel İstanbul ili, Beyoğlu İlçesi, Kılıçali Mahallesi 138 pafta, 44 ada, 62 parsel üzerinde hayata geçirilecek.

105 odanın yer alacağı Gençoğlu Karaköy Otelcilik Beyoğlu otel projesinde bir adet dükkan da bulunacak. 

2 bin 296 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan otelde toplam 106 bağımsız birim bulunacak. Projede 116 adet otopark yeri de bulunuyor.

2 blok şeklinde inşa edilecek olan projenin toplam inşaat alanı 20 bin 968 metrekare olarak belirlendi. 

Otel projesi Meclis-i Mebusan caddesi üzerinde inşa edilecek olup, proje sahasının güneyinde (önünde); metro güzergahı ve 35 metre mesafede
GalataPort inşaatı bulunuyor.

2023 Eylül'de tamamlanacak olan Gençoğlu Karaköy Otelcilik Karaköy otel...