16 / 05 / 2024

Gençteks Kentsel iletişim

Gençteks Kentsel iletişim

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilenBahar Yaka  projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatlar 491 bin TL'den başlıyor. Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim numarası 850 640 04 14. 

Akzirve Topkapı iletişim!

Akzirve Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Akzirve Topkapı, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Mina Towers Başaran iletişim!

Toplam 1.500 daireden meydana gelen Mina Towers Başaran projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Mina Towers Başaran iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen proje 78 daire, 10 dükkandan meydana geliyor. İşte Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri...

DKY Sahil Atalar iletişim!

DKY Sahil Atalar iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Atalar'da kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Sahil Kartal projesi 140 adet daireden meydana geliyor...

DKY Sahil Projesi iletişim!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen proje toplam 140 adet daireden meydana gelecek. DKY Sahil Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim!

Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim için 0212 272 02 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Akfen İnşaat imzası taşıyan proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek.

Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim!

Genç Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplam 122 adet daire yer alıyor. Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 574 59 59 olarak belirlendi.

Çengelköy Genç Yapı Projesi iletişim!

Çengelköy Genç Yapı Projesi iletişim için 0216 574 59 59 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Banka kredisi kullanılabilen proje 8 blok halinde hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün PR ajansı SALT İletişim oldu!

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek. Piyalepaşa Gayrimenkul, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul”u hayata geçiriyor.

Gençteks Kentsel iletişim Haberi

Gençteks Kentsel iletişim

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
HALI - KİLİM 1- Her türlü dokuma, kaymaz tabanlı, kaplamalı, el dokusu ve makine dokusu halı imalatı yapmak ve yaptırmak. 2- Pamuk, yün, ipek, keten, kıl, suni ve sentetik elyaf ve bunların karışımından ve diğer maddelerden elde edilen ip ve ipliklerden el ve makine dokuması halı, kilim ve seccadelerin imalatı, toptan alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Halı, kilim üretiminde kullanılacak her türlü makine, tezgah ve yedek aksamı alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI 4- Her türlü elektrik ve elektronik ev aletleri; buzdolabı, bulaşık, çamaşır makineleri, triko...