08 / 05 / 2024

Gençtürk Otomotiv İnşaat iletişim

Gençtürk Otomotiv İnşaat iletişim

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Türkiye’nin tek bir sorunu var, Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, Türkiye’nin tek bir sorunu olduğunu belirterek, "Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi" dedi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Seçimden sonra Türk Lirası'nı neler bekliyor? Ekonomide neler olacak? İşte uzmanlardan yorumlar...

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, seçimlerde ‘yabancı yatırımcıya güven veren bir iktidar’ gelirse Türk Lirası’nın (TL) dolar karşısında ‘çok fazla’ değer kazanacağı bir ortam oluşabileceğini, hatta buna karşı önlem alınması gerekebileceğini belirtti.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gonca Öztürk tarafından kuruldu.

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türk halkının en çok sevdiği araba modellerinden olan Ford Focus’a iki ayda yaklaşık 55 bin lira zam yapıldı. İşte detaylar…

Gençtürk Otomotiv İnşaat iletişim Haberi

Gençtürk Otomotiv İnşaat iletişim

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,...