29 / 04 / 2024

Genel Müdür Bülent Kural

Genel Müdür Bülent Kural

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Böyle devam derse diye söze girdi! Garanti Bankası Genel Müdürü kötü haberi verdi

Enflasyon rakamları büyüdükçe bankacılık sektörü küçülüyor. Garanti BBVA Genel Müdürü enflasyona dair konuştu. İşte detaylar…

Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu!

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı geride bırakan Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu...

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Kubilay Özalp, Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Büyüme hedefleri doğrultusunda yapılanmasına devam eden Re-Pie'nin yeni Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu.

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'a Genel Müdür olarak Dr. Mithat Bülent Özmen atandı. 

Metro AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Metro AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu, istifa etti...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Genel Müdür Bülent Kural Haberi

Genel Müdür Bülent Kural

Trump AVM'de 2015'te eğlence yatırımlarıiçin3 milyon TL'ye yakın yatırım yapılacağını söyleyen Genel Müdür Bülent Kural, hedeflerinin aylık 800 bin ziyaretçi olduğunu belirtti. Trump AVM'de Türkiye'nin en büyük kaçış oyunları merkezi Escapist'in yanı sıra bowling alanı hizmete girecek. 



Ayrıca çocuk katının eğlence bölümü 1 milyon TL yatırım ile yenilenecek. Trump AVM'nin 2014 performansı ve yeni dönem hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Bülent Kural, geçtiğimiz yıl birçok yeni AVM'nin açıldığını ve bu nedenle rekabetin her geçen gün arttığına dikkat çekti. Bu yıl 3. yaşını kutlayacak olan Trump AVM'nin yakınında yer alan AVM'lerden farklılaşarak ziyaretçi sayısında yakaladığı artışı sürdürdüğünü dile getiren Kural şunları söyledi: "Son bir yıldayüzde 30'luk bir artışla aylık bazda ziyaretçi sayısını 700 bin seviyesine taşıyan Trump AVM'de 2015 sonu...