18 / 07 / 2024

genel müdür hakan binbaşgil

genel müdür hakan binbaşgil

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil bankanın karlılık içinde büyüme ve pazar payı artışını sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli evlendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli, Tuğba Türkmenoğlu ile geçtiğimiz hafta sonu evlendi...

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu. Peki, Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu!

Emlak Konut GYO'nun yeni genel müdürü belli oldu. Eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa Hakan Gedikli oturdu.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Emlak sektörünün franchising sistemindeki en tecrübeli ismi Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul’ün Genel Müdürü oldu.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

ASELSAN'da Genel Müdür görevine Faik Eken getirildi!

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Cengiz Ergeneman tören sırasında konuşma yaptı...

Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Hande Osma'nın Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladığını bildirdi.

genel müdür hakan binbaşgil Haberi

genel müdür hakan binbaşgil
Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil bankanın karlılık içinde büyüme ve pazar payı artışını sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu yıl 50 şube açacaklarını ifade eden Bingaşgil, yüzde 16 büyümeyi öngördüklerini...