15 / 05 / 2024

General Electric istanbul teknopark merkez

General Electric istanbul teknopark merkez

ABD’li teknoloji devi General Electric (GE), yerelleştirme girişimleri ve teknoloji eğitimini geliştirmeye yönelik ‘Endüstrinin Geleceği’ adlı yol haritası hazırladı. Firma, İstanbul Teknopark'ta İnovasyon Merkezi açacak...

GE’den Türkiye’ye akıllı fabrika yatırımı!

General Electric (GE), Gebze'deki güç transformatörleri fabrikasını akıllı formata dönüştürüyor.

BERGRES Rüzgar Santrali 22 akıllı türbin üretecek!

ABD'li General Electric (GE), Dost Enerji'nin İzmir Bergama yakınlarındaki kurulu gücü 70 megavat olacak BERGRES Rüzgar Santrali için 22 akıllı türbin tedarik edecek.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

General Electric Alstom'u satın alacak!

AB Komisyonu, General Electric'in Alstom'u satın almasını şartlı olarak onayladı.AB'den yapılan açıklamada, dünyanın en büyük şirketlerinden GE'nin, Fransız elektrik üretim şirketi Alstom'u satın almasının koşullu olarak onaylandığını bildirdi.

GE Dijital Rüzgar Santrali enerji üretimini yüzde 20 artırıyor!

GE (General Electric), Dijital Rüzgar Santrali teknolojisini duyurdu. Bu teknoloji, bir rüzgar santralinin enerji üretimini yüzde 20’ye kadar artırıyor ve rüzgar endüstrisi için yaklaşık 50 milyar dolarlık bir değer üretilmesine olanak tanıyor.

Türkiye rüzgarda 17 ülkenin bölgesel merkez üssü olacak!

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

Tekirdağ'da rüzgar santrali yatırımı yapılıyor!

General Electric (GE), rüzgar enerjisi yatırımcısı Türkerler Holding ile Tekirdağ’daki Barbaros Rüzgar Enerjisi Santrali’nde kurulumu yapılmak üzere 4 adet GE 3.2-103 rüzgar türbininin tedariğine ilişkin anlaşma imzaladı.

General Electric İstanbul Teknopark'ta İnovasyon Merkezi açacak!

ABD’li teknoloji devi General Electric (GE), yerelleştirme girişimleri ve teknoloji eğitimini geliştirmeye yönelik ‘Endüstrinin Geleceği’ adlı yol haritası hazırladı. Firma, İstanbul Teknopark'ta İnovasyon Merkezi açacak...

China National General Machinery Engineering Corporation Merkezi Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

China National General Machinery Engineering Corporation Merkezi Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Feng Yan, Wu Yaofeng tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu.

General Electric Küresel Etki Raporu'nu yayınladı!

General Electric (GE), çevre ve sağlık alanında gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği girişimler ile sosyal sorumluluk çerçevesinde yaptığı çalışmaların topluma somut ve ölçülebilir faydalarının ortaya konduğu “Küresel Etki - 2013” raporunu yayınladı.

Concord İstanbul'da son 80 daire için yüzde 10 indirim!

Concord istanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor.

Alstom, General Electrics'e satılıyor!

ABD'li General Electrics ile Alman Siemens ve Japon Mitsubishi ortaklığının ilgilendiği şirkette yüzde 20 hissesi bulunan Fransa devleti, yüzde 20 daha pay alacağını ve karşılığında pazarlıklara dahil olmayacağını açıkladı.

Alstom, General Electric’in teklifini tavsiye etme kararı aldı!

Alstom Yönetim Kurulu, 20 Haziran 2014’te, Alstom’un power ve grid işkollarının devralınması için General Electric (GE)’ten revize bir teklif aldı. 20 Haziran 2014’te Siemens ve Mitsubishi Heavy Industries firmalarından da revize teklif alındı...

General Electric istanbul teknopark merkez Haberi

General Electric istanbul teknopark merkez

ABD’li teknoloji devi General Electric (GE), yerelleştirme girişimleri ve teknoloji eğitimini geliştirmeye yönelik ‘Endüstrinin Geleceği’ adlı yol haritası hazırladı. Şirket, gelecek yıl İstanbul Teknopark’ta Türkiye İnovasyon Merkezi’ni hizmete açacak. Merkezde müşteriler, girişimciler ve akademisyenlerle birlikte çalışacak.


Başta teknoloji ve elektrik olmak üzere pek çok sektörde dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan General Electric (GE), gençler için yeni iş imkanları oluşturulmasını, tedarik zincirlerinin yeniden şekillendirilmesini, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) desteklenmesini ve inovasyonda hız kazanılmasını hedefleyen ‘Endüstrinin Geleceği’ adlı yol haritasını açıkladı. Yerelleştirme girişimleri ve teknoloji eğitimini geliştirmeye çalışan ABD merkezli şirket, aynı zamanda 2015 yılında faaliyete girecek Türkiye İnovasyon Merkezi’nin açılışını duyurdu. İstanbul Teknopark’ta yer alacak merkez, endüstrinin karşılaştığı sorunlara yerel çözümler geliştirmek için müşteriler, girişimciler ve akademisyenlerle işbirliği...