02 / 05 / 2024

General klima 2015

General klima 2015

General; Türkiye’de kendi şirketini kurarak özel satış ve hizmet ağını oluşturdu. FG Europe Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu OHNO, “Türkiye hızla gelişen bir pazar, biz de global büyüklüğümüzden aldığımız destekle bölgedeki gücümüzü daha da artıra

General klimalar 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla!

Japon klima devi General, eski usul serinleme yöntemlerinden sıkılanların klimalarını 400 TL’ye alıyor, yerine yüksek enerji tasarruflu A+++ klimaları 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla veriyor.

Mitsubishi Electric Klima yaz kampanyasını 31 Ağustos’a kadar uzattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kampanya kapsamında bulunan klimalardan satın alanlara satış bedeli üzerinden ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim sağlayan kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı.

General Brothers İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Brothers İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ömer Cengiz tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Klima pazarı 60 milyon lira olacak!

Yazın beklenen kavurucu sıcakları klima pazarını da hareketlendirdi. Geçen yıl 50 milyon lira çapında olan klima satışlarının 2015'te 60 milyona çıkması bekleniyor.

General yeni klima serisini satışa sundu!

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

General klima satış ağını genişletecek!

Türkiye'deki varlığını kendi başına yürütme kararı alan Japon klima devi General, ilk olarak satış ağını büyütmeyi planlıyor. Ardından bölgesel üs çalışmalarına başlayacak olan markanın hedefi üretim de yapmak.

Uluslararası ISH 2015 Fuarı başladı!

" Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı 'na ( ISH ) 2015, 59 ülkeden 2 bin 465 firma katılıyor.

Lidoma General Trading İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidoma General Trading İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Amırhosseın Zalaghı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ISH 2015 Fuarı, Frankfurt'ta yapılacak!

Dünyanın en önde gelen ticaret fuarlarından "Banyo,Yapı,Enerji,Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı ISH 2015”, 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak.

General Klima, Türkiye'de satış ve hizmet kuracak!

Dünyanın önde gelen klima üreticilerinden General, Türkiye’de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı. General, Türkiye’de de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı.

Trendist Ataşehir Evleri! 258 bin TL'ye, 2015 sonu teslim!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatları 258 bin TL 'den başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri kapsamında dairelerin 2015 senesinin sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Antteras Beylerbeyi satış ofisi! Teslimler 2015'te!

Antteras Beylerbeyi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Yakası Üsküdar Beylerbeyi'nde yer alan Antteras Evleri kapsamında konutlar 2015 senesi içinde sahiplerine teslim edilecek

Terra Ataşehir ile dönüşüm başladı! Teslimler Haziran 2015!

İstanbul'un önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler Haziran 2015'te yapılacak...

General klima 2015 Haberi

General klima 2015

Japon şirketlerinin Türkiye ilgisi artarak devam ediyor. 25 yıldır ülkemizde distribütörler aracılığıyla ürünleri satılan dünyanın önde gelen klima devlerinden General, Türkiye’de de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı. Merkezi İstanbul Maltepe’de olan FG Europe Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu Ohno, “25 yıldır distribütörler aracılığıyla Türkiye’deydik. Ancak gelişen ve büyüyen Türkiye pazarı, bizi kendi satış ve hizmet ağımızı kurmaya yöneltti.” dedi.


FG Europe Klima Teknolojileri A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu Ohno ve FG Europe Klima Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Olaş, General Klima’nın yatırım kararı ve Türkiye hedeflerini paylaşmak için 3 Şubat 2015 tarihinde İstanbul Point Hotel Barbaros’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Dünyanın 12 ülkesinde 1 numara

Toshiyasu OHNO, “Dünyanın 12 ülkesinde 1 numara olan General, 25 yıl boyunca...