26 / 05 / 2024

general motors almanya opel bochum

general motors almanya opel bochum

General Motors, Almanya'daki birimi Opel'in Bochum'da bulunan fabrikasını gelecek yılın sonunda kapatacağını bildirdi...

Opel Zafira Life etkileyeci tasarımı ve fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 30 Nisan fiyat listesi

Alman otomobil markası Opel, Amerikan General Motors ile yolları ayırıp Fransız PSA Grubu çatısı altına girdikten sonra yeni model atağına geçti. Opel Zafira Life hem ailesine hem de işine önem verenler için geliştirildi. İşte Opel Zafira Life fiyat listesi...

Milyarderler sıralamasında dev çalım! 

Tesla hisse senetleri 400 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine yükselerek General Motors, Ford ve Fiat Chrysler'i geçti. Diğer yandan kurucusu Elon Musk ise milyarderler listesinde üçüncü sıraya çıktı. 

General Motors Türkiye'de otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

Mamak General Zeki Doğan Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, General Zeki Doğan Mahallesi 51056 ada 2 sayılı parsele ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Almanya'da iflaslardan inşaat sektörü de etkileniyor!

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) açıklamasına göre, Almanya'da bu yılın şubat ayında bin 879 işletme iflas ederken, geçen yılın şubat ayına kıyasla iflas eden şirket sayısı yüzde 8,2 azaldı.

Almanya, 2014'te Türkiye'den 638 bin turist ağırladı!

Alman Turizm Merkezi (DZT) 2014 turizm rakamlarını açıkladı. Konaklamada 75 milyonu aşan ve İspanya'dan sonra ikinci sıraya oturan Almanya, kültür turizminde yüzde 10 artışla yine ilk sırada yer aldı.

TÜRGEV İngiltere ve Almanya'da eğitim kurumu açacak!

TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın, geçen yıl ABD’de TÜRGEV Foundation’ı kurduklarını hatırlatarak, İngiltere ve Almanya’da da eğitim kurumları açmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

General yeni klima serisini satışa sundu!

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

Kuveyt Türk, Almanya'da 10 şube açacak!

Kuveyt Türk, Almanya'nın ilk katılım bankası olmaya hazırlanıyor. Kemal Ozan, Almanya ofisinin 1 Temmuz'da faaliyete başlayacağını açıkladı.

Türk turizmcileri rotayı Almanya'ya çevirdi!

Rusya'da yaşanan Ruble krizi turizmciyi Alman pazarına yöneltti. Geçtiğimiz sezon Antalya'ya gelen turist sıralamasında tahta oturan Ruslar ruble krizinden etkilendi. Türk turizmci de ikinci büyük pazar olan rotayı Almanya'ya çevirdi.

Almanya'da büyük şehirlerde kiralık ev bulmanın püf noktaları!

Almanya’da büyük şehirlerde kiralık daire bulmak önemli bir sorun haline geldi. Pek çok kişinin muzdarip olduğu bu konuyu araştırdık ve ev ararken nelere dikkat edilmesi gerektiğini tespit etti. İşte Almanya’da kiralık ev bulmanın püf noktaları…

Sağlık Bakanlığı Almanya'da hastane açacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, iki - üç ay içinde Almanya'da açacakları hastaneyle Avrupa'daki Türk vatandaşlarına sağlık hizmeti sunacaklarını bildirdi.

general motors almanya opel bochum Haberi

general motors almanya opel bochum
General Motors, Almanya'daki çalışanlarına sunduğu yeniden yapılanma planının sendika liderleri tarafından reddedilmesi sonrasında Almanya'daki birimi Opel'in Bochum'da yer alan fabrikasını gelecek yılın sonunda kapatacağını açıkladı. Fabrikanın 2016 yılına kadar üretim yapması...