02 / 05 / 2024

Generali Sigorta Şişli Beytem Plaza yeni ofis

Generali Sigorta Şişli Beytem Plaza yeni ofis

Sigortacılık hizmetini geleneksel yöntemlerin yanı sıra dijital dünyanın modern kanallarıyla da sunmayı amaç edinen Generali Sigorta'nın 7/24 hizmet veren Kişisel Sigorta Danışmanları, Şişli Beytem Plaza'daki yeni ofislerine taşındı.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Antalya'da en çok konut sigortası tercih edildi!

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

Süper Evim: Generali'den yeni konut sigortası! 

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi.

İstanbullular en çok DASK'ı tercih ediyor!

Generali Sigorta tarafından açıklanan sigortacılık haritası verilerine göre, İstanbulluların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK) oldu...

Konutların yarısında DASK yok!

Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ölmez, "Türkiye gibi bir deprem ülkesinde DASK sigortası henüz yeterli oranda değil. Sigortalılık oranı ülke genelinde yüzde 51.5 civarında. Konutların yarısında DASK bulunmuyor" diye konuştu...

Deprem sigortalı konut oranı yetersiz!

Türkiye topraklarının %96’lık kısmının deprem riski altında olduğuna dikkat çeken Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, bu duruma rağmen deprem sigortasındaki sigortalılık oranının halen istenen seviyelere ulaşamadığını belirtti.

DASK poliçesi yenilenmedikçe risk artıyor!

Türkiye topraklarının yüzde 96'sının deprem riski altında olduğunu hatırlatan Generali Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric, DASK poliçesi yaptırmanın önemine değindi.

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

RE/MAX Türkiye’den hediye ev sigortası!

RE/MAX ile sigorta sektörünün önemli markalarından Generali Sigorta güçlerini birleştirdi. İki şirketin gerçekleştirdiği işbirliği ile RE/MAX müşterilerine 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası’ hediye edilecek.

Mine Ayhan: Olası depremde ekonomiyi sigorta sektörü ayakta tutacak!

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan önlenemez afetler sonrasında sigorta sektörünün desteği olmadan normal yaşama dönmenin imkansız olduğunu söyledi.

Önlenemez afetler sonucu sigorta sektörü desteği işe yarar mı?

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan önlenemez afetler sonrasında sigorta sektörünün desteği olmadan normal yaşama dönmenin imkansız olduğunu söyledi.

Genereli Sigorta'dan Konut Hasar Araştırması!

Generali Sigorta Araştırma Merkezi’nin yaptığı Konut Hasar Araştırması, Türkiye’de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor...

19 milyon konuttan sadece 3 milyonu sigortalı!

Generali Sigorta Araştırma Merkezi'rıin (GAM) yaptığı Konut Hasar Araştırması, Türkiye'de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor...

Generali Sigorta Şişli Beytem Plaza yeni ofis Haberi

Generali Sigorta Şişli Beytem Plaza yeni ofis

Sigortacılık hizmetini geleneksel yöntemlerin yanı sıra dijital dünyanın modern kanallarıyla da sunmayı amaç edinen Generali Sigorta'nın 7/24 hizmet veren Kişisel Sigorta Danışmanları, Şişli Beytem Plaza'daki yeni ofislerine taşındı. Değişim stratejisi kapsamında başlattığı Çoklu Erişim Projesi ile her an her yerden ulaşılabilir olmayı hedefleyen Generali'nin, artan çalışan sayısına bağlı olarak Kişisel Sigorta Danışmanları için 7/24 hizmet verecekleri özel bir ofis ihtiyacı doğmuştu. Generali Grup EMEA Bölge Müdürü Giovanni Liverani ve Grup Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Isabelle Conner da Generali Sigorta'nın yeni ofisine bir ziyarette bulundu. Liverani yaptığı konuşmada, Generali Sigorta'nın Çoklu Erişim Projesi ile büyüttüğü farklı kanal yapısı ve Kişisel Sigorta Danışmanlarının yeni ofisini görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile...