24 / 07 / 2024

Genitec tunus

Genitec tunus

Vitrifiye seramik fabrikaları için makine ve ekipman üreten firma Genitec, İtalya’da düzenlenen ‘Uluslararası Tuğla ve Seramik Fuarı Tecnargilla’ya katıldı. Fuar boyunca katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Genitec, birçok yeni anlaşmaya imza attı.

TÜİK açıkladı! İstanbul'un nüfusu 131 ülkeyi geride bıraktı

İstanbul'un nüfusu, 2023 senesinde 252 bin 27 kişi gerilese de 131 ülkeyi geride bıraktığı açıklandı. Portekiz, Macaristan, Yunanistan, Ürdün ve Tunus, nüfus olarak İstanbul’un gerisinde kalan ülkeler arasında oldu.

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!

Kongre Hukuk Kütüphanesi Küresel Hukuk Araştırmaları Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir rapora göre, 50 ülke daha kripto paraları yasakladı. Rapora göre, Cezayir, Bangladeş, Çin, Mısır, Irak, Fas, Nepal, Katar ve Tunus kripto paralara yasak getiren ülkelerden.

TOKİ Bitlis Ahlat Tunus başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan 69 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Tunus'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle 3 kentte sokağa çıkma yasağı getirildi!

Tunus'un Mednin ve Gibilli vilayetlerine bağlı bazı şehirlerde yaşanan arazi anlaşmazlığından çıkan çatışmalar sebebiyle sokağa çıkma yasağı getirildi. 

Tunus'ta inşaat sektörü yarı zamanlı çalışmaya başlayacak! 

Tunus'ta koronavirüs vakası az olmasına rağmen, sıkı tedbirler uygulandı. Şimdi normalleşme sürecine girilen ülkede, inşaat sektörü yarı zamanlı olarak faaliyetlerine başlayacak...

TAV'ın kira borçlarına indirim!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 2019’un en önemli gelişmelerinden bir tanesinin Tunus’ta imtiyaz şartlarının yeniden yapılandırılması için sürdürdükleri çalışma hakkında değerlendirmelerde bulundu.Sani Şener, kira borçları hakkında indirim aldıkları dile getirdi.

TOKİ Bitlis Ahlat 159 konut ihalesi yarın!

Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi 159 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Ahlat 159 konut ihalesi 19 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis ili Ahlat ilçesi Tunus Mahallesi 159 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 19 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TAV Tunus, gelecek dönem kira ödemelerini yapılandırdı!

TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasındaki, Monastır ve Enfidha Havalimanları'nın işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarında değişiklik yapıldı...

TOKİ Bitlis Ahlat 159 konut ihalesi 19 Aralık'ta!

TOKİ Bitlis ili Ahlat ilçesi Tunus Mahallesi 159 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Aralık'ta...

TOKİ Bitlis Ahlat 159 konut ihalesi 24 Ekim'de!

TOKİ'nin Bitlis ili Ahlat ilçesi Tunus Mahallesi 159 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Suad Abdurrahim'den Tunus'a yaşam ve konut alanı vaadi!

Tunus yerel seçimlerinde başkentte en çok oyu alarak yarışı birinci sırada tamamlayan Nahda Hareketi'nin kadın belediye başkan adayı Suad Abdurrahim, sağlık, eğitim, spor, yaşam ve konut alanları gibi daha önce vadettiği bir çok projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

Genitec tunus Haberi

Genitec tunus


ECE Holding’in seramik vitrifiye üretiminin sağladığı bilgi birikimi ile kurduğu vitrifiye seramik fabrikaları için makine ve ekipman üreten teknoloji firması Genitec, İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenen dünyanın en prestijli seramik teknoloji fuarları arasında yer alan Tecnargilla’a katılan ender Türk teknoloji firmalarından biri oldu.

Sektördeki Yeni Teknolojileri Tanıttı

Fuarda sergilediği makine, ekipman ve üretim teknolojileri ile katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören Genitec, klasik döküm teknolojilerinden basınçlı döküme, kurutma ve tünel fırın gibi ürünleri ile seramik vitrifiye üretiminde gereksinim duyulan her türlü çözümü sunuyor. Otomatik robotlu sıralama teknolojisi ve basınçlı klozet Genitec’in fuarda en çok il gören ürünleri arasında yer aldı.

Tunus’a Teknoloji Sattık

Fuarda yeni işbirlikleri için yatırımcılarla da bir araya gelen Genitec, Tunuslu bir yatırımcı ile basınçlı döküm teknolojileri ve full otomatik sırlama sistemi...