17 / 05 / 2024

genpower filistin telekom jeneratör teklifi

genpower filistin telekom jeneratör teklifi

Gen Yatırım Holding A.Ş. bağlı ortağı Genpower Jeneratör'ün Libya'da "Burj Al Bahar Tower" İş merkezi ve oteline, Filistin'de ise Telekom firması PALTEL ve TELCOM'a teklif verdiğini duyurdu....

Türk Telekom, Tekno Kumbara ile Maldivler tatili hediye ediyor!

Türk Telekom açıklamasına göre şirketin sunduğu kampanya kapsamında 6262'ye SMS atarak Tekno Kumbara programına üye olanlar arasından çekilişle belirlenecek üç talihli, Maldivler'de çift kişilik tatil kazanacak...

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İrfan Soysüren, Çavuş Yaşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu.

Türk Telekom, 11 ilde 15 gayrimenkulü kapalı zarf açık arttırma satışa çıkarıyor!

Türk Telekom, 11 ilde 15 gayrimenkulü kapalı zarf açık arttırma ihale yöntemi ile satışa çıkarıyor. Satışa konu gayrimenkullerin fiyatları ise 40 bin TL ile 2 milyon 425 bin TL arasında değişiyor.

Türk Telekom'dan ramazan kampanyası!

Türk Telekom'un, ramazan ayına özel "Haftasonu Bedava" kampanyası ile aboneleri haftasonu yapacakları tüm şehir içi, şehirlerarası ve yurt içi GSM aramalarında ayda 3 bin dakika bedava konuşacak.

Türk Telekom 11 İlde 15 adet gayrimenkul satıyor!

Türk Telekom 11 İlde 15 adet gayrimenkul satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 425 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 48 bin 500 TL olarak belirlendi.

Genpower Jeneratör İSO 500'de ilk 100'e girdi!

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) dün açıkladığı en büyük 500 sanayi şirketi listesinde en dikkat çekici artış Genpower Jeneratör’de yaşandı. Şirket 242 sıra birden yükselerek ilk 100 arasına girdi.

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor: 144 milyon 645 bin TL!

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkulu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 1 milyon 300 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 48 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Türk Telekom, Tekno Kumbara programına 21 milyon TL’lik bütçe ayırdı!

10 milyonu aşkın bireysel abone, Türk Telekom’da geçirdikleri her gün için bir tekno para, bundan sonra Türk Telekom’un müşterisi olmaya devam ettikleri her ay için 100 tekno para ve aylık faturasının 5 katı kadar tekno para kazanacak

Türk Telekom Tekno Kumbara uygulaması ile hediye dağıtacak!

10 milyonu aşkın bireysel abone, Türk Telekom’da geçirdikleri her gün için bir tekno para, bundan sonra Türk Telekom’un müşterisi olmaya devam ettikleri her ay için 100 tekno para ve aylık faturasının 5 katı kadar tekno para kazanacak

AYM Telekomünikasyon İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYM Telekomünikasyon İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Kağıthane, Park İş Merkezi'nde kuruldu.

Türk Telekom 11 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor!

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkulu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük bedeli 40 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 22 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Artı Yatırım Genpower Jeneratör'ün satışını onayladı!

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Artı Yatırım Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş'nin satışını onayladı.

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor!

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkul satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 880 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 22 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

genpower filistin telekom jeneratör teklifi Haberi

genpower filistin telekom jeneratör teklifi


Gen Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklığımız Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş. aşağıdaki teklifleri vermiştir.


Libya'da "Burj Al Bahar Tower"  İş merkezi ve oteline 3 tane 1500kVA teklifi,

Filistin Telekom firması PALTEL'e 10-500 kVA arasında toplamda 22 jeneratör teklifi,

Filistin Telekom firması TELCOM'a 200 adet 15-23 kVA jeneratör teklifi.


Kamuoyuna saygıyla...