29 / 04 / 2024

Georg Ludwig

Georg Ludwig

DİTİB bağlı "Lindlar Halil İbrahim Camisi" dualarla açıldı. Açılış kurdelesini Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Lindlar Belediye Başkanı Dr. Georg Ludwig, cami derneği başkanı Ali Yiğittekin birlikte kesti.

Türk müteahhitler için Avusturya fırsatı!

Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek Avusturyalı şirketlerin üçüncü ülkelerdeki potansiyel projeler için Türk şirketleriyle çalışma yürütmekte istekli olduğuna dikkat çekti. Avusturyalı şirketler Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi inşaatçılarla buluştu ve projeleri görüştü...

Geyasa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geyasa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Yapı  Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli  ile Georgı Yakov    Samuılov tarafından kuruldu.

Almanya'da kiralara 3 yıl zam yapılmasın önerisi!

Almanya’da yükselen kira fiyatları ve konut sorunu seçim kampanyalarında konuşuluyor. Bavyera Adalet Bakanı Georg Eisenreich (CSU) ile İmar Bakanı Kerstin Schreyer (CSU), konut satışlarından sonra kiralara 3 sene boyunca zam yapılmasının yasaklanmasını talep etti. 

Avusturya'dan Türk inşaat şirketleriyle iş birliği açıklaması!

Jeopolitik konumu, güçlü lojistik bağları, üretimde kaliteye verilen değer ve iş gücü kapasitesinin Türkiye'ye yatırımı cazip kıldığını söyleyen Avusturya'nın Türkiye Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek, inşaat alanında daha fazla işbirliği olduğunu belirtti.

Emu Turkey İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emu Turkey İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanyu Georgıev Tanev tarafından kuruldu. 

Austrian Post'tan İkitelli'ye 100 milyon TL'lik lojistik merkezi!

Aras Kargo’nun yüzde 25 hissesini elinde bulunduran Avrupa’nın önde gelen kargo şirketlerinden Austrian Post CEO’su Georg Poelzl, “Türkiye’deki yatırımlarımızı artırmak ve varlığımızı büyütmeye hazırız” dedi.

Almanya Lindlar Halil İbrahim Camisi törenle açıldı!

DİTİB bağlı "Lindlar Halil İbrahim Camisi" dualarla açıldı. Açılış kurdelesini Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Lindlar Belediye Başkanı Dr. Georg Ludwig, cami derneği başkanı Ali Yiğittekin birlikte kesti.

Ludwig Mies van der Rohe kimdir?

Mimar Ludwig Mies van der Rohe kimdir? Mimar Ludwig Mies van der Rohe, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? Ludwig Mies van der Rohe aslen nerelidir?

Necla Karadeniz vefat etti!

Georg Fıscher Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Ali Karadeniz'in eşi Necla Karadeniz vefat etti. Cenaze 4 Haziran 2014 Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Florya Basınköy Camii'nden kaldırılacak...

MAN orta vadede çok iyi büyüme olanakları görüyor!

MAN SE Yürütme Kurulu Sözcüsü Dr. Georg Pachta-Reyhofen, 2013 Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, şirketin geleceğine çok iyimser bir gözle baktığını söylemiştir...

Living İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Şirketi kuruldu!

Living İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi, Çiğdem Arsu ve Natthias Georg Weimer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Gaggenau, mutfak kültürüne özgünlük katıyor!

1683 yılında, Gaggenau kasabasında bir demir atölyesi açan Margrave Ludwig Wilhelm von Baden tarafından kurulan Gaggenau, yıllar içinde faaliyet alanını tarım makineleri ve dayanıklı tüketim malları üretimine de genişletiyor

Axel Ludwig, Mısır Kempinski'ye transfer oldu!

Bodrum Kempinski'nin Genel Müdürü Axel Ludwig, Mısır'da açılacak ilk Kempinski otel projesinde yer almak üzere Türkiye'ye veda etti

Georg Ludwig Haberi

Georg Ludwig

Köln Başkonosolosu Engin, caminin açılmasının geleceğe yönelik ümitlerini artırdıklarını belirterek, "Bu tür açılışları gördükçe nereden gelip nereye gittiğimizi hem insana hem kendi cemaatimize ne tür güzel yatırımlar yaptığımızı, gençlerimize, geleceğe ilişkin nasıl güzel ümit verdiğimizi, özellikle çocuklarımızın gözündeki ışıktan görüp geleceğe yönelik ümidimiz artıyor" diye konuştu.


Lindlar Belediye Başkanı Ludwig ise konuşmasında, şehirlerinde kilise olduğunu ve artık Müslümanların da ibadet edecekleri modern bir yapıya kavuştukları için cami açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Lindlar Halil İbrahim Cami Derneği Başkanı Ali Yiğittekin, daha önce ibadet etmek için camisi olan farklı şehirlere gitmek zorunda kaldıklarını, en yakın caminin 7 kilometre mesafedeki başka bir şehirde olduğunu belirtti. Yiğittekin cami derneği üyeleri olarak borca girerek aldıkları binanın inşaatında cemaatin bizzat çalıştığını ifade etti.


Yiğittekin, kentlerinde hızla artan...