28 / 04 / 2024

gerçek çelik kapı nasıl olur

gerçek çelik kapı nasıl olur

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel, İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre ülkemizde bir yıl içinde 113 bin hırsızlığın evlere yönelik gerçekleştirildiğini belirtti.

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.

İzmir Kınık’ın üniversite hayali gerçek oluyor!

İzmir'in Kınık ilçesinin uzun süredir beklediği üniversite hayali gerçek oluyor. Kınık Üniversitesi için çalışmalara başlanıyor.

Altan Elmas: 15 Temmuz'da milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı!

15 Temmuz'u değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Üç yıl önce yaşanan ve unutmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı." dedi...

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Spot Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Çelik Kapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Gündüz tarafından kuruldu...

3 başlıkta tapuda gerçek değer - rayiç değer farkı!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için, 3 başlıkta tapuda gerçek değer - rayiç değer farkını inceledi. İşte 3 başlıkta tapuda gerçek değer - rayiç değer farkı...

Evin gerçek değeri nasıl belirlenir?

Gayrimenkul yatırımları büyük bedeller ödeyerek yapılan yatırımlar. Bu sebeple ev alırken veya satarken gerçek değerini belirlemek de kritik bir konu. Peki eviniz ne kadar değerli?

Ysf Kalyoncular Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Kalyoncular Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Kalyoncu tarafından kuruldu. 

Satın alacağınız evin gerçek değerini bulmanın yolu!

Satın almaya karar verdiğiniz ev için fazla para ödüyor olabilirsiniz. Peki evin fiyatının gerçek değeri olup olmadığı nasıl bulunur? İşte 2 farklı yöntemle evin  gerçek değerini anlamanın yolları...

Gayrimenkul satışında 'gerçek değer' zorunluluğu!

Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkul satışına gerçek değer zorunluluğu geliyor. 2022'de geçilecek bu uygulama öncesi oluşacak vergi kaybını önlemek isteyen bakanlık, ara formül hazırladı...

İnşaatta 2020'ler gerçek profesyonellerin yılı olacak!

İnşaat sektöründe son aylarda yaşanan durgunluğun, sektörde ciddi bir düzenleme getirerek, yakın gelecekte “gerçek profesyoneller” dışındakilere fırsat tanımaması öngörülüyor.

Realist Tuzla: Gerçek yatırım, gerçek kazanç!

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı tanıtılan Realist Tuzla projesinde 2+1 daire fiyatları 325 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

gerçek çelik kapı nasıl olur Haberi

gerçek çelik kapı nasıl olur

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel, İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre ülkemizde bir yıl içinde 113 bin hırsızlığın evlere yönelik gerçekleştirildiğini belirtirken, "Evden hırsızlık suçlarının yaklaşık yüzde 50’si İstanbul, Ankara ve İzmir’de meydana geldi. Evlerde yeterli güvenlik önlemleri alınmadığı takdirde bu oranlar artarak devam edecektir. Ev güvenliği için hayati önem taşıyan çelik kapıların ancak gerekli özellikleri taşıması durumunda hırsızlık olaylarını önleyebilir" dedi.


Çelik kapı alınırken çok iyi araştırma yapılması gerektiğini ifade eden Pekgüzel, "Her çelik kapının gerçek çelik kapı olmadığını, tercih edilen kapının, uluslararası standartlara uygun üretilmiş olmasına dikkat edilmeli"dedi.


Dünyada hırsızlığa karşı garanti veren ilk ve tek çelik kapı markası olduklarını söyleyen Pekgüzel, "Bir çelik kapıda kullanılan kilidin sağlam olması, kilidin oturacağı bölge de sağlamsa anlamlıdır. Çelik kapının...