05 / 05 / 2024

Gerede Belediyesi ihaleleri

Gerede Belediyesi ihaleleri

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, fakülteye dönüştürüldü. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Gerede Belediyesi'nden 'imar' açıklaması!

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Seviller ve Hacıveli mevkileriyle ilgili Cumhurbaşkanı Kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Bolu'da yapı kayıt belgesi alanlar bilgilendirildi! 

İmar barışına başvuru yaparak, binalarına yapı kayıt belgesi alan vatandaşlar için Gerede Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bolu Gerede'ye yeni spor tesisi inşaatı!

Gerede Belediyesi tarafından halkın spor ihtiyacını karşılamak için adım atılıyor. Belediye, bölgede yeni bir spor tesisi inşaatına başladı.

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Döşemealtı Belediyesi'nden satılık 44 arsa!

Döşemealtı Belediyesi 4 arsanı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsaların ihaleleri 4 gün sürecek.

Gerede Belediyesi ihaleleri Haberi

Gerede Belediyesi ihaleleri

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından Kitirler Mahallesi 66 Ada 37 Parsel numarasıyla kayıtlı 1.677,98 metrekare miktarlı arsa üzerine, toplam inşaat alanı 9.340 metrekare olan işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediliyor. İhale 12 Temmuz'da yapılacak.


KİTİRLER MAHALLESİ 66 ADA 37 PARSEL ÜZERİNE KAT KARŞILIĞI İŞYERİ VE OTEL BİNASI YAPTIRILACAKTIR

Gerede Belediye Başkanlığından:

Madde 1 - İhalenin konusu işin niteliği, yeri ve miktarı:

Mülkiyeti Gerede Belediyesine ait, Kitirler Mahallesi 66 Ada 37 Parsel numarasıyla kayıtlı 1.677,98 metrekare miktarlı arsa üzerine, toplam inşaat alanı 9.340 metrekare olan işyeri ve otel binası yapımı işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif usulü ile kat karşılığı ihaleye çıkarılmıştır.

Madde 2 - Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarla alınacağı:

Şartname ve ekleri Gerede Belediyesi Destek...