25 / 07 / 2024

Gerede cezaevi

Gerede cezaevi

Bolu'nun Gerede ilçesinde yapımına başlanan bin 500 mahkum kapasiteli cezaevi projesi 2020'de tamamlanacak.

Gerede'deki cezaevi projesi 2020'de bitiyor!

Bolu'nun Gerede ilçesinde yapımına başlanan bin 500 mahkum kapasiteli cezaevi projesi 2020'de tamamlanacak.

Isparta Keçiborlu'ya 10 bin kişilik cezaevi yapılacak!

ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi'nde inşa edilecek 10 bin kişi kapasiteli Bölge Cezaevi için Keçiborlu Belediyesi, Adalet Bakanlığı'na yer tahsisi yaptı. Belediye Başkanı Yusuf Parlak, "10 bin kişi kapasiteli bölgesel bir cezaevi ilçemize büyük katkı sağlar" dedi.

Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma ay sonunda vuruluyor!

2009’da yıkılan Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma bu ay sonunda vuruluyor. Maliyeti 1 milyar TL olan projede devlet hastanesi, okul, cami ve yer altı otoparkı yapılacak.

Ordu Ulubey K Tipi Cezaevi silah fabrikasına dönüştürüldü!

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

Bennu Gerede Bali'ye taşındı!

Fotoğrafçı Bennu Gerede, geçtiğimiz aylarda 4 çocuğuyle birlikte Bali'ye taşındı.Mutluluğu yüzünden okunan Bennu Gerede, yeni yaşantısının fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

FETÖ, İstanbul Park'ı cezaevi yapacaktı!

Asker uniforması giyen FETÖ'cü canilerin darbe girişiminden önce Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan İstanbul Park’ta keşif ve inceleme yaptıkları ve burayı cezaevi olarak kullanmayı planladıkları ortaya çıktı.

Adana'ya tarım açık cezaevi yapılacak!

Adana'da 1994 yılında tarım cezaevi yapılması için 2 bin 128 dönümlük hazine arazisi, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2,5 yılda yapılan 300’e yakın işlem ve yazışma sonucunda boşaltıldı.

5 yılda 174 cezaevi yapılacak!

Adalet Bakanlığı, ‘hükümlü ve tutuklu sayısındaki öngörülemeyen artışın karşılanması’ için 5 yıl içinde 174 cezaevi yapılarak, 100 bin 182 kişilik kapasite artışı sağlanacağı bildirildi.

Bayrampaşa Cezaevi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa'nın değişen çehresini anlattı. Aydıner, eski cezaevi alanında dönüşüm yapılacağını ve bölgenin kültür sanat merkezi haline geleceğini söyledi.

182 yeni cezaevi inşa edilecek!

Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nde kalan tutukluları cezaevlerinde yatacak yer kalmaması nedeniyle Adalet Bakanlığı’na yaptıkları başvuruya bakanlık 182 yeni cezaevi yapılacağı cevabını verdi.

Sincan Cezaevi Kampüsü'ne duruşma salonu inşa edilecek!

Sincan Cezaevi Kampüsü'nde duruşma salonu yapılması hazırlıkları başladı. 900 kişilik duruşma salonu inşaatı için ihaleye çıkılacak.

Bahamettin Öztürk’ten Kırşehir Kapalı Cezaevi için yer önerisi!

Esnaf ve sanatkara kazanç sağlayan Kapalı Cezaevi’nin taşınma kararı ile yeni yer tespitinde önerilerde bulunan Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk yetkililere çağrıda bulundu.

Bursa Cezaevi arazisi imara mı açılıyor?

Yeni Dönem Gazetesi köşe yazarı olan Yüksel Baysal bugünkü yazısında Bursa Cezaevi'nin arazisinin imar planını anlattı. Herkes gözünün bu arazide olduğunu söyleyen Baysal, arsanın imara açılıp açılmayacağına cevap buldu.

Gerede cezaevi Haberi

Gerede cezaevi

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2017'de inşaatına başlanan L tipi açık cezaevi projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 200 bin metrekarelik alan üzerinde bin 500 mahkum kapasiteli cezaevinin 2020 yılında açılışının yapılacağı kaydetti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 200 bin metrekarelik bir alan üzerinde bulunduğunu söyleyerek, "Biz konuya ilçe ekonomisine büyük bir kazanım olarak bakıyoruz. Bin 500 mahkum kapasiteli, yaklaşık 700-750 çalışanı olan bir yatırım. Mahkumları ziyarete gelecek yakınlarının, akrabalarının ilçeye giriş çıkışlarını düşünün. Ayda 5 bin -10 bin insan gelecek, gidecek. Konaklama, yeme-içme, gıda kısacası özellikle hizmet sektörü çok büyük bir atılım yapacak. Çalışacak personel sayısı itibari ile İlçe nüfusu artacak İller Bankasından gelecek pay yükselecek. Bütün bunları bir araya topladığımızda avantajları; olabilecek dezavantajlardan daha fazla. Bu...