25 / 08 / 2024

gerede seviller mahallesi alt geçit genişletme çalışması

gerede seviller mahallesi alt geçit genişletme çalışması

Seviller Mahallesi ile Dayıoğlu Mahallesini birbirine bağlayan ve yoğun trafik akışı içerisinde bulunan yaya geçidi ve tek şerit olması sebebiyle ihtiyaca cevap veremeyen alt geçitte genişletilmesi amacıyla gerekli çalışmalar başlatıldı...

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak Bolu Gerede'deki imarlı arsayı satışa çıkardı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Gerede Belediyesi'nden 'imar' açıklaması!

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Seviller ve Hacıveli mevkileriyle ilgili Cumhurbaşkanı Kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Bolu Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda proje hakkında detaylar konuşuldu.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm Mayıs 2016'da başlıyor!

Bolu Gerede'de bugüne kadar gerçekleşecek en büyük proje olma özelliği taşıyan Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir aşama daha geçildi.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde riskli alan ilan edildi!

Bolu Gerede ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan edildi. Karar bugün 29181 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte belirlenen alanlar ve krokisi...

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürüve beraberindeki heyet, Gerede'deki kentsel dönüşüm alanlarında inceleme yaptı. Heyet, Demirciler Mahallesi’nde cadde ve sokakları incelendi.

Gerede'de iki mahalleyi bağlayan altgeçit genişletiliyor!

Seviller Mahallesi ile Dayıoğlu Mahallesini birbirine bağlayan ve yoğun trafik akışı içerisinde bulunan yaya geçidi ve tek şerit olması sebebiyle ihtiyaca cevap veremeyen alt geçitte genişletilmesi amacıyla gerekli çalışmalar başlatıldı...

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 1.etap'ta başvuru için son 5 gün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 1. etapta yer alan 16 adet, 2. etapta yer alan 187 adet olmak üzere toplam 203 adet konut için başvuru dönemi 27 Mayıs tarihinde başlıyor...

gerede seviller mahallesi alt geçit genişletme çalışması Haberi

gerede seviller mahallesi alt geçit genişletme çalışması


Bolu’nun Gerede ilçesinde iki ayrı mahalleyi birbirine bağlayan alt geçidin genişletilmesi için çalışma başlatıldı.


Seviller Mahallesi ile Dayıoğlu Mahallesini birbirine bağlayan ve yoğun trafik akışı içerisinde bulunan yaya geçidi ve tek şerit olması sebebiyle ihtiyaca cevap veremeyen alt geçitte genişletilmesi amacıyla gerekli çalışmalar başlatıldı. Belediye Başkanlığı tarafından Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü’ne yapılan müracaat neticesinde ilçeye gelen 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Fen İşleri Müdürü Hasan Şen rehberliğinde alt geçidi yerinde incelediler. Yetkililerin aldıkları notlar ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın verdiği bilgiler doğrultusunda proje çalışmaları başlatıldı. Oluşturulan projenin onaydan geçmesinin ardından kısa süre içerisinde alt geçit genişletme çalışmalarına başlanacağı belirtildi.



Talas...