27 / 04 / 2024

Gerede Tüneli ankara

Gerede Tüneli ankara

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın su sorununu çözecek Gerede Tüneli'nin inşaatının tamamlandığını açıkladı. Pakdemirli, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız' diye konuştu.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Ankara-Sivas YHT projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde göçük!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde sekizinci defa göçük yaşandı.

ODTÜ Tüneli Projesi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yönetiminin 2017 yılında protokolünü imzaladığı ‘ODTÜ Tüneli Projesi’ hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

ODTÜ Tüneli'ne yürütmeyi durdurma kararı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi yönetiminin Bilkent Şehir Hastanesi'ne ulaşımın sağlanması amacıyla 2017'de yapım protokolünü imzaladığı ODTÜ Tüneli Projesi durduruldu.

Gerede Tüneli devreye girdi!

4,5 metre çapında olan ve 31 bin 592 metrelik uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun tüneli Gerede Sistemi tamamlandı.

Gerede Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın su sorununu çözecek Gerede Tüneli'nin inşaatının tamamlandığını açıkladı. Pakdemirli, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız' diye konuştu.

Gerede Tüneli’nde sona yaklaşıldı!

Tarım ve DSİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen toplam 31 bin 592 metre uzunluğu ile ülkemizin en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan ve Ankara’nın 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Gerede Sistemi’nde sona geliniyor.

Gerede Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen ve Ankara'nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını garanti altına alacak olan Gerede Tüneli'nin 86'sı tamamlandı.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Sabuncubeli Tüneli 8 ayda tamamlanacak!

Sabuncubeli Tüneli’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, tüneldeki çalışmaların 8 ayda biteceğini söyledi. Arslan, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinin de 3 yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi

TEM Bolu Dağı Tüneli çıkışı trafiğe kapatılıyor!

TEM yolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar 3 ay boyunca üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

Yozgat Akdağmadeni YHT Tüneli'nde son durum!

Ankara-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının 5 bin 120 metre uzunluğundaki Akdağmadeni Yüksek Hızlı Tren Tüneli, 25 Şubat 2016 tarihinde yapılacak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile ışığa kavuşuyor.

Gerede Tüneli ankara Haberi

Gerede Tüneli ankara

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın su sorununu çözmesi planlanan Gerede Tüneli'nin tamamlandığını belirtti. Pakdemirli, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız. Projeyle 2050 yılına kadar Ankara'nın su ihtiyacı giderilecek'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Pakdemirli, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından "Ankara İçme Suyu Projesi Gerede Sistemi" kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde bulunan Gerede Tüneli şantiyesinde incelemeler yaptı.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Pakdemirli, Ankara'nın içme suyu sorununun çözümü için yürütülen projeye ilişkin değerlendirmeler yaptı. Ankara Su Temini Projesi kapsamındaki Gerede Tüneli'nin 2010 yılında yapılmaya başlandığını söyleyen Pakdemirli, "Ankara'nın su sorununu çözecek Gerede Tüneli tamamlandı. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız. Yaklaşık 32 kilometre uzunluğunda ve 4,5 metre...