18 / 05 / 2024

gerger kanyonu gezisi

gerger kanyonu gezisi

Adıyaman Gerger Kaymakamlığı “Gerger Kanyonu Gezisi” organize etti. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektör Gönüllü, "Gerger Kanyonu, görülmeye ve keşfedilmeye değer bir yer." dedi...

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Karaleylek Kanyonu turizme kazandırılıyor!

Elazığ Belediyesi ve YUFKAD tarafından, Keban ve Karakaya baraj göllerinin bağlantı noktasında bulunan Karaleylek Kanyonu'nun turizme kazandırılması için ortak bir çalışma başlatıldı.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Adıyaman Gerger TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adıyaman Gerger'de teslim dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesinde teslim dönemi başladı.

Adıyaman Gerger TOKİ'de teslim dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesinde teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

gerger kanyonu gezisi Haberi

gerger kanyonu gezisi


Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Kahveci, Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Prof. Dr. Seyit Temir, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kaygusuzoğlu, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri ve öğretim elemanlarının katılımı ile “Gerger Kanyonu Gezisi” düzenlendi.


Gerger Kaymakamlığı’nın organize ettiği kanyon gezisi programı, Gerger ilçesi Gürgenli Köyü’nde başladı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve beraberindekiler Gürgenli Köyü’ne hakim yüksek bir yamaçtaki Kırkgöz Mesire Alanı’nda Gerger Kaymakamı Ömer Bilgin ve köylüler tarafından karşılandı. Burada yapılan yöresel yemeklerin sunulduğu kahvaltıdan sonra Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Gürgenli köyü ve köy yakınlarında bulunan Sülüklü göl hakkında bilgiler alarak, köylülerle sohbet etti.


Prof. Dr. Gönüllü, Gürgenli Köyü İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Gürgenli...