29 / 04 / 2024

geri dönüşüm projeleri neledir

geri dönüşüm projeleri neledir

İlçedeki atıkları geri dönüşüme kazandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Kozan Belediyesi Çevre Mühendisi Saycan Say: “Başkanımızın talimatları doğrultusunda Kozan’da ambalaj atıklarının geri dönüşümü çalışmalarına hızla devam etmekteyiz." dedi...

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sugurya Gemi Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sugurya Gemi Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tercih Geri Dönüşüm Metal Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercih Geri Dönüşüm Metal Hurda Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehşr'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyanık ve Metin Uyanı ortaklığında kuruldu. 

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Yiğit tarafından kuruldu. 

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Katalist Geri Dönüşüm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Katalist Geri Dönüşüm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Genç ve Hasan Hakan Dindel ortaklığında kuruldu.

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erkan Dokuyucu tarafından kuruldu. 

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi açıldı!

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel tarafından kuruldu. 

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Esener tarafından kuruldu.

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Samet Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atila Eraslan ve Levent Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

geri dönüşüm projeleri neledir Haberi

geri dönüşüm projeleri neledir


Adana Kozan Belediyesi, Gül-Ak Firması ve Kozan Kent Konseyi iş birliği ile başlatılan ambalaj atığı geri dönüşüm çalışması devam ediyor. 


İlçedeki atıkları geri dönüşüme kazandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Kozan Belediyesi Çevre Mühendisi Saycan Say: “Başkanımızın talimatları doğrultusunda Kozan’da ambalaj atıklarının geri dönüşümü çalışmalarına hızla devam etmekteyiz. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde yüksekokul da dahil olmak üzere okullarımıza bin adet iç mekan kutusu dağıttık. Ayrıca GÜL-AK Firması Çevre Mühendisi Seçil Öztekin ile beraber 11 okulumuzda yaklaşık 3 bin 500 öğrenciye ambalaj atığının geri dönüşüme kazandırılması ile ilgili seminer verdik.” dedi.


Yıl içerisinde okulların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışmalarını da anlatan Say, “İlçemizde hastanelere, sağlık ocaklarına, eczanelere, bankalara, ticaret odası, belediye, ilçe milli eğitim gibi kamu kuruluşlarına da iç mekan...