07 / 07 / 2024

geriş res projesinde son durum

geriş res projesinde son durum

Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş.'nin Genel Müdürü Bertan Korkmaz, mahkemenin verdiği ara kararı değerlendirdi. Cari açığının tamamı enerji yetersizliğinden kaynaklanan Türkiye ve Bodrum'un zaman kaybettiğini söyledi.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde lansmana özel satışlar başladı. Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde 13 adet müstakil villa yer alıyor. Peki villaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde buna dikkat! Arsanız geri alınabilir!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, T0Kİ İlk Evim Arsa projesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte T0Kİ İlk Evim Arsa projesinde dikkat etmeniz gereken o nokta...

TOKİ 81 il projesinde flaş açıklama! Ucuz konut arayanlar hemen bu tarihe bakın! 1.650 TL taksitle 2+1 ev müjdesi!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinde geri sayım resmen başladı. 81 ilde hayata geçirilecek Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde ayrıntılar 13 Eylül’de açıklanacak. Ucuz ev arayanlar şimdi bu habere bakın…

Gayrimenkulde açık cadde trendi geri döndü!

Pandemiyle birlikte sosyal izolasyonun geri dönmesi, konuttan AVM’ye kadar birçok gayrimenkul projesinde açık cadde trendini öne çıkardı. 

Next Level Çayyolu’nda geri sayım başladı!

Pasifik İnşaat tarafından Ankara Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde geri sayım başladı.

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde geri sayıma başladıklarını belirterek, "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor.Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi.

İzmir Sarpıncık RES projesinin inşaat faaliyetleri durduruldu!

Karaburun'da, Çalık Grubu'na ait Sarpıncık RES Projesi'nin nazım imar planı ve uygulama imar planları İzmir 1. İdare Mahkemesi'nce iptal edildi. Alınan kararla, Sarpıncık RES projesinde inşaat faaliyetleri durduruldu.

İzmir Ovacık RES projesinde son durum ne?

Danıştay’da temyiz süreçleri devam eden RES projesi için önceki gün başlayan ağaç kesimi, dayanışma çağrısını yanıtsız bırakmayan örgütlerin desteğiyle kurulan nöbet çadırıyla engellendi.

İzmir Ovacık RES projesinde çalışmalar yeniden başladı!

İzmir Urla’nın Ovacık Köyüne kurulmak istenen rüzgar enerji santrali (RES) projesi için mahkeme bir davayı daha reddetti, hukuken korumasız kalan ormanda yeniden kesim başladı.

Çalık Holding'in Karaburun RES projesinde son durum ne?

Çalık Holding, İzmir’in Karaburun İlçesi’nin Sarpıncık Köyü ile Urla İlçesi’nin Demircili Köyü’nde Rüzgar Enerji Santrali (RES) kurmak için proje hazırladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,ÇED raporu hakkında olumlu karar verdi.

geriş res projesinde son durum Haberi

geriş res projesinde son durum

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki 2 mahalleye rüzgar enerjisi santrali kuracak olan Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş.'nin Genel Müdürü Bertan Korkmaz, Geriş RES inşaatı çalışmalarının Muğla 2'inci İdare Mahkemesince durdurulmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Türkiye'nin ve Bodrum'un zaman kaybettiğini kaydeden Korkmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Temiz enerjiye geçişte yaşanan her gecikmenin faturası çevreye, doğaya çıkıyor. Yapılan ısrarlı şikayetler, yalan suçlamalarla açılan davalar, Türkiye'nin temiz enerjiye geçiş sürecine, Bodrum'un yüz akı olacak temiz enerji projelerine zarar veriyor, geciktiriyor.


Yaşlı köylü kadınlarını zeytin ağacı olmayan tepelere zeytin toplamaya göndererek halkın duygularını sömürmeye çalışanlar, yargıyı da yanıltmaya çalışıyorlar. Ama başarılı olamayacaklar. Son olarak Muğla 2'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği ara karar da bu inancımızı doğruladı. Bilirkişi raporundaki çelişkilerin tekrar değerlendirilmesine karar verdi. Mahkeme bu raporlar gelene...