11 / 05 / 2024

germencik meydan projeleri

germencik meydan projeleri

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, seçim vaatleri arasında yer alan Kent Meydanı Projesi hayata geçiyor.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

Luxera Yenibosna ve Luxera Meydan projeleri Şubat'ta satışta!

Markalı konut sektörüne giriş yapan Luxera Gayrimenkul, hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekiyor. Luxera Gayrimenkul avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projeleri Ocak'ta satışa çıkıyor...

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

Germencik yeni kent meydanına kavuşuyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, seçim vaatleri arasında yer alan Kent Meydanı Projesi hayata geçiyor.

germencik meydan projeleri Haberi

germencik meydan projeleri


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, seçim vaatleri arasında yer alan Kent Meydanı Projesi hayata geçiyor.

Belediye hizmet binası başta olmak üzere birçok projeyi hayata geçirerek ilçeye altın dönemini yaşatan Başkan Akın, meydan projesi ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın'ın büyükşehir olmasıyla birlikte sorumluluk alanının arttığını kaydeden Başkan Akın, ilçe halkına en iyi şekilde hizmet sunmak için çalıştıklarını söyledi. İlçeye 55 yıldır hizmet veren belediye binasını da içinde barındıran meydanı yeni bir görünüme kavuşturmak için kolları sıvadıklarını kaydeden Akın, "Öncelikle belediye binasını kentin üst tarafına taşıdık. Germencik kent meydanı 7 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Yeşilliği ile göz dolduran ilçemizin çehresini değiştirecek proje kapsamında kentin simgesi olabilecek saat kulesi, havuz ve Türk Sanat Evi inşa edildi" dedi.


"Marka kent olacak"


Projede sona gelindiğini...