08 / 05 / 2024

germencik üniversite

germencik üniversite

Adnan Menderes Üniversitesi'nin bir kolunun ilçelerine açılması için yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirten Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediyenin eski kademe binası alanına üniversitenin inşa edileceğini kaydetti.

Üniversite öğrencileri en yüksek kirayı İstanbul’da ödüyor!

Türkiye genelinde üniversite öğrencileri en yüksek kirayı ortalama 2 bin 900 lira ile İstanbul Beşiktaş’ta öderken, onu 2 bin 750 ile Kadıköy, 2 bin 100 lira ile Bakırköy takip ediyor ..

Üniversite adayları, Yeni Havalimanı'nı iş imkanı olarak görüyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı iş imkanı olarak gören üniversite adayı gençler, sivil havacılık, hosteslik, yer ve kabin hizmetleri gibi bölümlerine yoğunlaştı...

Fransa PKK'ya üniversite yapıyor! Skandal!

Fransız yazar ve maceracı Patrice Franceschi Kuzey Suriye’de üniversite ve kültür merkezi kuracak. PKK/YPG’nin hakim olduğu bölgede inşa edilen proje için Asya Bağış Fonu kuruldu.

20 yeni üniversite kuruluyor! Kanun yürürlüğe girdi!

20 yeni üniversite kurulmasına ilişkin Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

20 yeni üniversite kurulmasını öngören kanun onaylandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 yeni üniversite kurulmasını öngören kanunu onayladı.

20 yeni üniversite geliyor!

İstanbul, Gazi, İnönü Üniversitelerinin de arasında yer aldığı 13 üniversitenin bölünmesini ve 20 yeni üniversite kurulmasını düzenleyen tasarı Meclis Genel Kurulu’nda görüşülerek yasalaştı

20 yeni üniversite kuruluyor!

Dördü vakıf olmak üzere 20 yeni üniversite kurulmasını öngören tasarı, TBMM Milli Eğitim Komisyonunda kabul gördü.

15 yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanun tasarısı!

Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, meclise verildi. Tasarı ile 15 yeni üniversite kurulacak..

15 yeni üniversite geliyor!

15 yeni üniversite kurulması için düğmeye basıldı. Hükümet, Yükseköğretim Kanunu ile Bazı KHK’larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı Meclis’e sundu.

Gayrimenkul danışmanlığı üniversite mezunlarının yeni gözdesi!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor." dedi.

ABD'li üniversite öğrencisi 1.400 dolara kendi evini yaptı!

ABD'li üniversite öğrencisi yurtta kalmak istemeyince 1.400 dolara kendi evini inşa etti.

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Germencik Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesi'ndeki tarlasını ihale usulü ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

germencik üniversite Haberi

germencik üniversite


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Meslek Yüksek Okulu'nun iki yıl içinde Germencik'te açılacağını söyledi. ADÜ'nün bir kolunun ilçelerine açılması için yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirten Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediyenin eski kademe binası alanına üniversitenin inşa edileceğini kaydetti. En geç 2 yıl içinde Germencik'te üniversiteli öğrencilerin eğitim ve öğretime başlayacağını kaydeden Akın, "İlçemizde açılacak olan Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu belediyemizin eski kademe binası yerine inşa edilecek. Üniversitenin faaliyete geçmesi ilçemizin hem ekonomik hem de kültürel gelişimine katkı sağlayacak" dedi.


AKILLI KADEME BİNASI


Belediyeye akıllı bina formatıyla yeni kademe binası kazandıracaklarının da altını çizen Başkan Ümmet Akın, "17 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yeni kademe binası 200 araç kapasitesine sahip olacak. Bakım ve...