30 / 04 / 2024

Gersan Elektrik spk onayı

Gersan Elektrik spk onayı

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 450 milyon TL kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay!

Yatırım Varlık Kiralama tarafından yapılacak, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 450 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracı SPK'dan onaylanlandı. 

Gersan Elektrik Rusya'da yeniden faaliyete başlayacak!

Gersan Elektrik Rusya'daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun durdurulan faaliyetlerinin mahkeme kararıyla yeniden başlayacağını duyurdu. Gersan R-Zao'nun faaliyetlerine Aralık ayında 60 gün süre ile ara verilmişti

Gersan Elektrik'in Rusya faaliyetleri durdu!

Gersan Elektrik Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun ticari faaliyetlerine, Rus yetkili kurum tarafından yapılan denetleme sonucu şirketin genel çevre düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

Gersan Elektrik sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı.

Bis Enerji SPK ihracını yayınladı!

Bis Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bis Enerji Elektrik Üretim A.Ş. SPK ihracını yayınladı.

Gersan Elektrik kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Park Elektrik SPK başvurusu yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik SPK başvurusu yaptı.

Gersan Elektrik fiyat hareketlerini yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı!

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı. Fersan elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı.

Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı...

Gersan Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Gersan Elektrik sorumluluk beyanı...

Gersan Elektrik spk onayı Haberi

Gersan Elektrik spk onayı

Gersan Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kuruluna 03.11.2014 tarihinde bedelli sermaye artırımı için yapılan başvuruya istinaden SPK'nun 14.11.2014 tarih ve 29833736-105.01.01.01-2295-11037 sayılı yazısına istinaden talep edilen bilgi ve belgeler bugün (11.12.2014) itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru...