18 / 05 / 2024

Getron Almanya ofisini açtı

Getron Almanya ofisini açtı

Bilişim 500 listesinde Türkiye Merkezli Yazılım Üreticileri arasında 45. sırada bulunan Getron Bilişim Hizmetleri A.Ş.’nin Almanya ofisi, Haziran 2015 itibariyle Dresden şehrinde faaliyete geçti.

Getron Almanya ofisi ile Avrupa’ya açıldı!

Bilişim 500 listesinde Türkiye Merkezli Yazılım Üreticileri arasında 45. sırada bulunan Getron Bilişim Hizmetleri A.Ş.’nin Almanya ofisi, Haziran 2015 itibariyle Dresden şehrinde faaliyete geçti.

Almanya'da 2.5 milyon engelsiz konuta ihtiyaç var!

Almanya’da yaşlı ve bakıma muhtaç insanların sayısının artmasıyla birlikte bunlar için engelsiz konut ihtiyacı da artıyor. Federal Hükümet’in verilerine göre ülkede 2.5 milyon engelsiz konuta ihtiyaç var.

Tishman Speyer'ın Almanya'daki gökdeleninde Finike mermeri kullandı!

New York'un simgelerinden Rockefeller Center ve Chrysler Building gökdelenlerinin sahibi ABD'li gayrimenkul firması Tishman Speyer, Almanya'nın Frankfurt şehrinde yapacağı gökdelenlerde Finike'den çıkarılan limra mermerini tercih etti.

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri kentsel dönüşüm için Almanya'ya gitti!

Meclis üyeleri Almanya'daki kentsel dönüşümü incelemek için Hamburg Belediyesini ziyaret etti. Tabea Yaşlılar Bakım Evi ve Hamburg Hafencity Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında ilgililerden bilgi aldılar.

Almanya'da güneş enerjisi elektrik fiyatlarını indirdi!

Alman Solar Endüstri Demeği BSW-Solar yöneticilerinden Jörg Mayer. "Almanya'da elektrik fiyatlarının düşmesinin iki nedeni var. Birincisi fosil yakıtların ucuzlaması ile üretim maliyetinin düşmesi, diğeri ise en üst düzeyde bulunan fotovoltaik kurulumlar"

Burger King Almanya'daki şubelerini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Deerns’in Türkiye ofisi açıldı!

Hollanda, Belçika, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve de Amerika’da ofisleri bulunan DEERNS, küresel büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye ofisini açtı.

Almanya’nın sanayi üretimi tahminlerin altında kaldı!

Almanya 'da sanayi üretimi Eylül 'de yüzde 1.4 ile beklentilerin altında artış kaydetti. Reuters anketine katılan analistler, sanayi üretiminin Eylül'de yüzde 2 artmasını bekliyorlardı.

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Almanya'daki 10 bin odalı otelin hiç müşterisi yok!

Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bakan ilginç bir sahili bulunuyor. Bu konudan daha ilginci ise Rügen ismiyle kıyıya paralel konumlanan bir otel. Otel 10 bin oda kapasitesine sahip..

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Almanya'da otoyollar yabancı araçlar için ücretli oluyor!

Almanya Ulaştırma Bakanlığı, ülkede otoyolların ve karayollarının yabancı plakalı araçlar için ücretli hale getirilmesi amacıyla yasa tasarısı hazırladı.Yasa tasarısına göre, "altyapı ücreti" olarak 2016 yılından sonra uygulanmaya koyulması planlanıyor.

Getron Almanya ofisini açtı Haberi

Getron Almanya ofisini açtı

Deloitte  Technology Fast50 Turkey listesinde en hızlı büyüyen ilk 50 şirket arasında yer alan ve Bilişim 500 listesinde Türkiye Merkezli Yazılım Üreticileri arasında 45. sırada bulunan Getron Bilişim Hizmetleri A.Ş.’nin Almanya ofisi, Haziran 2015 itibariyle Dresden şehrinde faaliyete geçti.


Geliştirmiş olduğu özgün tahminleme yöntemi Almanya’da Springer tarafından yayımlanan kitaba konu olan; Hindistan, Çin, G. Kıbrıs ve İspanya’da uluslararası konferanslarda Ar-Ge çalışmaları ilgi gören firma, Öngörüsel Analiz (Predictive Analytics) alanındaki “Getron Advisor” adlı inovatif ürününü Almanya üzerinden Avrupa pazarına sunmaya başladı.


“Getron Advisor” perakende sektöründe, çok sayıda satış noktasında her bir ürün için gelecek dönemlerde oluşacak talebi bulut tabanlı olarak, büyük veri üzerinden yüksek başarı ve hızla tahmin edebilen bir Bilgiişlemsel Zeka (Computational Intelligence) uygulaması. Uygulama 2015 yılı başında 1.714 proje arasından...