02 / 05 / 2024

Geyve Belediyesi

Geyve Belediyesi

YARGITAY, Geyve Belediyesi ise alacaklıları arasında yaşanan ‘klima krizi’nde son noktayı koydu. Kurul, biri başkanın odasında bulunan iki klimayı haczeden alacaklıları haklı buldu: “Klimalar, kamu hizmeti için zorunlu değil, haczedilebilir.”

Geyve Belediyesi Parke Taşı Üretim Tesisi inşa edecek!

Sapanca'nın Gevye bölgesinde yapılan Parke Taşı Üretim Tesisi yakında tamamlanacak...

Sakarya Geyve'de yollar asfaltlandı!

Geyve Belediyesi Alifuatpaşa’nın ardından Karaçam ve Nuriosmaniye Mahallerindeki asfaltlama çalışmalarını da tamamladı.

Sakarya Geyve’nin bu mahallelerine müjde var!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Eylül'de açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve’de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı.

Sakarya Geyveliler ucuz ve kaliteli konutlarla buluşacak!

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kayı Boyu Konutları İnşaatını yerinde inceleyerek, ''Geyve Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve kaliteli konutlarla buluşturmaya devam ediyoruz'' dedi.

Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Geyve Belediyesi ile alacakları arasındaki klima sorunu yargıya taşındı!

YARGITAY, Geyve Belediyesi ise alacaklıları arasında yaşanan ‘klima krizi’nde son noktayı koydu. Kurul, biri başkanın odasında bulunan iki klimayı haczeden alacaklıları haklı buldu: “Klimalar, kamu hizmeti için zorunlu değil, haczedilebilir.”

Geyve ve Pamukova arıtma tesislerinde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve ve Pamukova ilçelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Geyve'ye 17 kilometrelik içme suyu hattı kuruluyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Geyve ilçesinde içme suyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü, "Geyve'yi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz. Çalışmalarda sona geldik." dedi.

Sakarya Geyve'ye 4 Milyon TL’lik içmesuyu yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve ilçesinde içmesuyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, yaptığı açıklamada “Geyve ilçemizi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz" dedi

Geyve'ye 3,3 kilometrelik yağmursuyu hattı yapılacak!

Geyve'nin modern anlamda kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısına kavuşması için Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları başladı. Çalışma kapsamında ilçe merkezine 3,3 kilometrelik yağmursuyu hattı yapılacak

Geyve Belediyesi Parke Taşı Üretim Tesisi inşa edecek!

Sapanca'nın Gevye bölgesinde yapılan Parke Taşı Üretim Tesisi yakında tamamlanacak...

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Geyve Belediyesi Haberi

Geyve Belediyesi

Geyve Belediye Başkanlığı’ndan alacaklı olan Rahmi Genç ve Mehmet Kapusuz avukatlarına haciz işlemi için talimat verdi. Alınan haciz kararı uygulamaya geçirildi. 15 Mart 2011 günü haciz işlemi yapıldı. Haczedilen eşyalar arasında, biri belediye başkanın odasında diğeri muhasebe odasında bulunan iki klima haczedildi.


BELEDİYEYİ HAKLI BULDU

Belediye avukatı yapılan haciz işlemine itiraz etti; söz konusu eşyaların kendilerine gerekli olduğunu belirtti. Dosyaya, Geyve İcra Hukuk Mahkemesi baktı. Mahkeme, belediyeyi haklı buldu, söz konusu iki klima için ‘haczedilemez’ dedi. Alacaklı avukatları kararı temyiz etti. Yargıtay, yerel mahkemenin verdiği kararı bozdu.


KAMU HİZMETİ İÇİN ŞART DEĞİL


Yargıtay 12. Hukuk Dairesi’nin bozma kararında “… Geyve ilçesinin bulunduğu yer iklim koşulları göz önüne alındığında kamu hizmetinin yapılması için zorunlu olan eşyalardan bulunmadığından haczedilmezlik şikayetinin reddine karar verilmesi gerekirken yeterli...