20 / 05 / 2024

Geyve içmesuyu ihalesini kim kazandı

Geyve içmesuyu ihalesini kim kazandı

Sakarya Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. İhalede 7 firma teklif sundu..

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

TOKİ gurbetçi projesinde son dakika! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen gurbetçi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Partner Teknik, Irak'ta iki çimento fabrikası işletecek!

Yurtdışında fabrika ve santral kurulumu yapan Partner Teknik, Irak'ta 25 yıllığına iki çimento fabrikasının rehabilite ve işletme ihalesini aldı. 70 milyon dolar yatırım yapılacak iki fabrikadan 25 yılda 700 milyon dolarlık gelir bekleniyor.

İBB iptal ettiği metro ihalesini yeniden açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Haziran'daki İstanbul Seçimi'nden 16 gün sonra iptal ettiği, 'Yenikapı - Atatürk Havalimanı Hafif Metro Hattı Hemzemin İstasyonları Kapasite Artışı' ihalesini, yeniden açtı. İhalenin 3 Aralık'ta tekrarlanacağı duyuruldu.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Kanal İstanbul'un ihalesi bu yıl içinde yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul'la ilgili olarak inşallah bu yıl içerisinde ihalesini yapacağız. Projeler vesaire hazır durumda. O da İstanbulumuza ayrı bir zenginlik katacak" dedi...

Dost İnşaat TAI mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı!

Dost İnşaat, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı.

TOKİ Düzce Boğaziçi kura çekilişi bugün!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Boğaziçi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Emlak Konut Tuzla İçmeler ihalesini Dağ Mimarlık kazandı!

Emlak Konut Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 53.9 milyon TL teklifle Dağ Mimarlık kazandı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Geyve içmesuyu ihalesini kim kazandı Haberi

Geyve içmesuyu ihalesini kim kazandı

Sakarya Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. 7 firmanın teklif sunduğu ihalenin komisyon başkanlığını yapan Genel Müdür Yardımcısı Belik, “Projemizin şehrimiz ve Geyve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “Projemizin şehrimiz ve Geyve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 7 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacak” diye konuştu.


SASKİ Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle: İzka İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi: 2.624.000 TL, AYTİ İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi...