29 / 04 / 2024

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası

GGG Güvençoğlu aile şirketi Antalya’da bir yatırıma daha imza attı ve görkemli bir açılışla GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası hizmete girdi

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişman tarafından kuruldu.

TEB’ten çok konuşulacak karar! 31 Temmuz’da sona eriyor!

TEB, elektronik ve beyaz eşya alışverişlerine yönelik bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında 200 TL indirim sağlayacağını duyuran TEB, kampanyanın 31 Temmuz’a sona ereceğini belirtti.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

En ucuz çamaşır makineleri hangileri? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Elektronik ve beyaz eşya sektörünün popüler markalarını tüketicilerle buluşturan MediaMarkt'ta satılan en ucuz çamaşır makinesi modelleri hangileri, özellikleri ne? İşte ayrıntılar…

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Shanlı Yı tarafından kuruldu.

Teknosa’da en çok satan ankastre setler hangileri? 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Elektronik ve beyaz eşya satış platformu Teknosa’da en çok tercih edilen ankastre setlerini topladı. İşte fiyatları ve özellikleri…

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!

TEB verdiği emekli promosyon ödemesinden sonra sayısız kampanyalara da başladı. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de elektronik ve beyaz eşya kampanyası!

Carrefoursa’da FujiPlus klimada tam 3 bin 400 TL indirim! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen zincir marketi Carrefoursa elektronik ve küçük ev aletlerinde, Carrefoursa karta özel indirimlerine devam ediyor… İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

A101 elektronik ve beyaz eşya kampanyalarında şok fiyatlar! Bakmadan geçmeyin! İşte 22 Eylül 2022 A101 fiyat listesi

Evlenip yeni ev kuracaklar, ya da beyaz eşyalarının değişme zamanı gelip yüksek fiyatlardan dolayı erteleyenler bu fırsat tam size göre. A101 bu haftaya özel televizyondan buzdolabına kadar birçok beyaz eşyada kampanyaya gitti. İşte 22 Eylül 2022 tarihli A101 fiyat listesi.

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası Haberi

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası

Gıda ürünlerinin toptan ve perakende satışı ile ticari hayatına başlayan ve sırasıyla emlak, inşaat, kuyumculuk, bilişim, hukuk bürosu, mali müşavirlik, basın yayın ve turizm hizmet dallarını bünyesine katan GGG Güvençoğlu aile şirketi bir yatırıma daha imza attı. GGG Elektronik ve Teknoloji mağazasını hizmete geçiren Güvençoğlu Ailesi, görkemli bir açılış töreni düzenledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Sarı ve İbrahim Güney, yine siyaset ve iş dünyasından yoğun katılımın yanı sıra Halil Güvençoğlu'nun mensubu bulunduğu Antalya İşadamları Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Musa Saraç, yönetim kurulu ve dernek üyeleri de...