09 / 05 / 2024

Gheorghe Hagi geliyor mu

Gheorghe Hagi geliyor mu

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Dernek Başkanı Yasin Bektaş, yılın transfer bombasını patlattı... Bektaş'ın iddiasına göre efsane teknik direktör Lucescu ve Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hagi, Fikirtepe'ye konut ve spor yatırımı yapacak...

İzmir Yeni Fuar Alanı'na yeni otoyol geliyor!

İzmir Yeni Fuar Alanı'na yeni otoyol geliyor. Gaziemir'deki yeni fuar alanının açılışı Uluslararası Mermer Fuarı'nın gerçekleştirileceği 25 Mart tarihine yetiştirilmeye çalışılırken, fuarın otoyol bağlantısı için de çalışmalar hızlandırıldı.

OSB'lere yeni düzenleme geliyor!

OSB 'lere yeni düzenleme geliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor!

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor. İZMİR'İN Bayraklı Belediyesi İlçe sınırları içinde yapımı gerçekleştirilecek inşaatlar için istenen yapı ruhsatını bundan böyle yıkım yapılacak binalar için de talep edecek.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

İlk evini alacaklara teşvik geliyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 18 Aralık'ta açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ev almayı planlayanları sevindirecek bir madde de yer alıyor. Bu kapsamında ilk ev alacaklara teşvik geliyor..

Polat Ofis markalı butik proje geliyor!

Polat Ofis markalı butik proje geliyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.

Lucescu ve Hagi, Fikirtepe'ye yatırım yapacak iddiası!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Dernek Başkanı Yasin Bektaş, yılın transfer bombasını patlattı... Bektaş'ın iddiasına göre efsane teknik direktör Lucescu ve Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hagi, Fikirtepe'ye konut ve spor yatırımı yapacak...

3 ay içinde iş güvenliği uzmanı alana af geliyor!

İş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve hemşire çalıştırmadığı için milyarlarca liraya ulaşan cezalarla karşı karşıya kalan on binlerce işverene af yolu açıldı. 3 ay içinde iş güvenliği uzmanı alana af geliyor.

Sosyal alanlara yeni düzenleme geliyor!

Sosyal alanlara yeni düzenleme geliyor. Devlet bu kapsamda 'bedelsiz ortaklık payı' adıyla uygulama imar planlarındaki okul, yol, Hastane ve park gibi halka sosyal hizmetlere yönelik ayırdığı alanların bedelini sahiplerine vermeye hazırlanıyor.

Çevre Temizlik Vergisi’ne yüzde 100 zam geliyor!

Çevre Temizlik Vergisi’ne yüzde 100 zam geliyor. Tartışmalı İmar Kanunu Tasarısı’na eklenen maddeyle, su faturalarına yansıtılan ve Çöp Vergisi olarak bilinen Çevre Temizlik Vergisi 2 katına çıkacak.

AVM'lere yeni düzen geliyor!

AVM'lere yeni düzen geliyor. Alışveriş Merkezleri ve Büyük Mağazalarla ilgili yasa Meclis'e sunuldu. Yasa kabul edilirse, artık AVM'ler akşam 20.30'a kadar çalışacak, Pazar günleri kapalı olacak.

25 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak enerji fonu geliyor!

25 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak enerji fonu geliyor. Türkiye’nin enerji projelerinin finansmanında kullanılmak üzere, büyüklüğü zamanla 25 milyar dolara ulaşabilecek bir enerji yatırımları fonu kurulması karar altına alınacak

Gheorghe Hagi geliyor mu Haberi

Gheorghe Hagi geliyor mu

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Dernek Başkanı Yasin Bektaş, Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'nin Fikirtepe'ye spor okulu sözü verdiğini iddia etti. Bektaş'ın iddiasına göre 'devlet garantisi' ile Fikirtepe'ye 1 milyar Euro'luk yatırım yapacak yabancı firmanın tanıtımlarında ünlü ve efsanevi Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ve efsanevi Rumen futbolcu Gheorghe Hagi de yer alacak.


Fikirtepe'de 1 milyar Euro'luk kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantılarına katılacağı öne sürülen Gheorghe Hagi'nin Fikirtepe'ye bir spor okulu yapma sözünü de verdiği belirtildi.


Bektaş, açıklamasında "Yabancı yatırımcının sahaya çıkmaya hazırlanması ve yerli firma ile iş birliği anlaşma detayları yavaş yavaş belirginleşmeye başlarken yakında açıklama yapma aşamasında 'çok büyük bir aksilik olmaması durumunda katılımları kesin olarak beklenen' davetliler Gheorghe Hagi ve Mircea Lucescu dikkatleri şimdiden çekmeyi başardı" dedi.


"Hagi, Fikirtepe'de...