28 / 04 / 2024

Gıda Toptancıları Çarşısı

Gıda Toptancıları Çarşısı

1999 yılında Eyüp Belediyesi, Rami Kışlası ve Gıda Toptancıları Çarşısı'nın bulunduğu 220 dönüm arsayı satmaya hazırlanıyormuş. 10 trilyon liradan ihaleye çıkacak arsayı satın alanlar, Eyüp Belediyesi'nin geliştirdiği projeyi uygulayacakmış.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa günün ilk yarısında yükseldi!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,39 değer kazandı ve 6.389,72 puana yükseldi.

Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Günün ilk yarısında 6.207,85 puanı gördü!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.207,85 puana ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...

Gıda fiyatlarındaki ani artışlar sıklaşacak! Aşırı hava olayları gıdada arz sorununu tetikler!

Dünyada sıklığı giderek artan hava olaylarının gıda fiyatlarının yüksek seyretmesine neden olabileceği beklenirken, ekonomistler meydana gelebilecek arz sorunlarıyla mücadele etmek için kısa ve uzun vadede politikalar geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günün ilk yarısında rekor kırdı! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günün ilk yarısında rekor kırdı. İşte son dakika rakamları...

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

İSTOÇ’da kiralar tavan yaptı. Kiracılar isyan etti, en ucuz kira 50 bin civarında!

Türkiye’nin en büyük toptancılar çarşısı İSTOÇ’da kira tartışmaları devam ediyor. 7.000’in üzerinde iş yeri bulunduğu İSTOÇ’da kiracıların yüzde 15’i dükkan sahibiyle çekişmeli. Kira fiyatlarında yüzde 50’lik artış herkesi tak ettirdi. İşte detaylar…

ABD Hazine Bakanı Yellen'den gıda krizine karşı harekete geçin çağrısı: Kehanet gerçek mi oluyor?

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte dünya üzerinde tahıl ve hububat başta olmak üzere pekçok gıda ürününe erişim zorlaştı. Ayçiçek yağı, buğday, bakliyat ürünlerinde sıra dışı fiyat artışları görüldü. ABD, gıda krizine karşı G20 ülkelerine harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.

BİM'de gıda ürünlerinde dev kampanya! İşte 13 Nisan 2022 BİM aktüel kataloğu ve fiyat listesi

Vatandaşlar indirimli ürünleri kaçırmamak için bim market kataloğuna göz atmayı es geçmiyor. Bim'de Ayçiçek yağından ve kırmızı ete kadar çok sayıda üründe indirim var. Uygun fiyatları ile bütçe dostu BİM'de 13 Nisan Çarşamba 2022 sıvı yağdan toz şekere indirimli gıda fiyatları şöyle...

Elektrik zammıyla gıda fiyatları katlanabilir!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, yaptığı açıklamada elektrik zammının tarımsal üretimi durma noktasına getirdiğini belirterek, “Yeni bir tarife oluşturulmaması durumunda bu artışlar gıda fiyatlarının katlanmasına neden olacak” dedi.

Gıda Toptancıları Çarşısı Haberi

Gıda Toptancıları Çarşısı



Rami satılıyor


Eyüp Belediyesi, içinde Rami Kışlası ve Gıda Toptancıları Çarşısı'nın bulunduğu 220 dönüm arsayı satıyor.


Gazete ilanları ile müşteri aranacak arsa 10 trilyon liradan ihaleye çıkacak...


YENİ HİZMET ÜNİTESİ


   GIDA Toptancıları Çarşısı'nda faaliyet gösteren esnafın yapımı tamamlanan Mega Center'a taşınmasından sonra satışa çıkarılacak alanda sosyal ünitelerin yer aldığı dev bir kompleksin hayata geçeceğini hatırlatan Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, ''İstanbul örnek bir hizmet yeri kazanacak'' diyor. Genç, ''Satışla ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Girişimcilerin tekliflerini bekliyoruz'' diye konuşuyor.


220 dönümlük arsayı satılan alan kişi ve kuruluş, Eyüp Belediyesi'nin geliştirdiği ''Rami Kışlası Sosyal ve Kültürel Merkezi Restorasyon Projesi''ni uygulayacak. Projede açık ve kapalıçarşı...