02 / 05 / 2024

Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Ayvalık'ın Altınova Mahallesi’nde kurulacak olan Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için engel kalmadı. 1 ay sonra resmiyet kazanması beklenen proje heyecan yarattı.

UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Siham Sav, Mohamed Dıb Al Bakrı tarafından 110 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu.

Adalmış İnşaat Gıda Tekstil ve Tedarik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalmış İnşaat Gıda Tekstil ve Tedarik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Atalmış tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

ÇFS Zemin Etüd İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ÇFS Zemin Etüd İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Limited Şirketi, Mikail Çatan, Mustafa Fırat tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart 'ta kuruldu.

Kaftaş Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaftaş Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M. Bahadır Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Fener Sokak'ta kuruldu.

YTH Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YTH Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karaoğlu, Yasin Altun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Melek Çakmak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Meka Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Meka Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eda Alparslan, Ali Rıza Acar, Mehmet Savtekin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Caspian İnşaat Gıda Tekstil Telekomünikasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian İnşaat Gıda Tekstil Telekomünikasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakim Özdemir, Khagani Gousseinov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Enes Emlakçılık Turizm İnşaat Tekstil Gıda ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Emlakçılık Turizm İnşaat Tekstil Gıda ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Behçet Altınok tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa'da kuruldu.

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Bozdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Tuzla, Yayla Mahallesi'nde kuruldu.

Bedrettin Oğuz İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedrettin Oğuz İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedrettin Oğuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Kalemköy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

NO34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NO34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Karadeniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Ayvalık'ın Altınova Mahallesi’nde kurulacak olan Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için engel kalmadı. 1 ay sonra Altınova Gıda ve Gıda İhtisas İşlemeleri Organize Sanayi Bölgesi resmiyet kazanacak.


Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri ile Altınova Mahallesinde Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yürütülen çalışmalar kapsamında toplamda 8 bakanlık, Balıkesir Valiliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğünden oluşan 25 kişilik yer seçim komisyonu ilçeye gelerek gerekli inceleme ve araştırmalarda bulundular.


Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bir yıllık çalışmanın sonunda tüm engellerin aşılarak son aşamaya gelindiğini belirterek 1 ay sonra Altınova Gıda ve Gıda İhtisas İşlemeleri Organize Sanayi Bölgesinin resmiyet kazanacağını söyledi.


Başkan Gençer, “Altınova’da kurulacak olan Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilçemizde büyük bir istihdam...