06 / 05 / 2024

GİF

GİF

İstanbul Eyüp'teki Bahariye Mevlevihanesi'nin bir bölümünde faaliyet gösteren Girişimci İş Adamları Vakfı “melek yatırımcı” ağı kurdu.

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün!

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün kaldı. Dap Çadır Günleri boyunca, hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler yapılıyor...

G Marin Managed by Divan'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Mar Yapı tarafından inşa edilen G Marin Managed by Divan projesi GYODER kampanyası kapsamında. Kampanya dahilinde 60 ay sıfır faiz imkanıyla alıcılarla buluşuyor.

Onarım gören taşınmaz vakıf eserleri TBMM'de!

Taşınır ve taşınmaz vakıf eserlerine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ve 2014-2015-2016 yıllarında onarımı yapılanları sordu..

Sur Yapı Gölbahçe Evleri ödeme fırsatı!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri ödeme kampanyasına göre sıfır faiz ve sıfır peşinatla ödemeler yapılıyor. Gölbahçe Evleri'nde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Bülent Güney: Her binanın enerji sınıfını belirleyeceğiz!

GN Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Güney, ''Mayıs ayından itibaren bu belgeyi almadan alım-satım ve kiralama işlemlerini yapamayacağız. Bu belge ile her binanın enerji sınıfını belirlemeye başlayacağız" dedi.

Gül Proje Basın Ekspres'te faizler sıfırlandı!

Ekspres'te faizi yıl sonuna kadar sıfırladı Gül Proje, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Gül Proje Express'te yeni bir kampanya başlattı.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuru günü!

4 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etapta başvurular 2 gün sonra başlayacak.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Bursa Vakıf Kültürü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Tarih başkenti Bursa’yı, müzecilik anlamında da öncü bir kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Osmanlı’dan günümüze vakıflar ve vakıf eserlerini anlatan Vakıf Kültürü Müzesi’nin açılışı için gün sayıyor.

Dumankaya Mozaik 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın!

Dumankaya Mozaik projesinde Ramazan ayı kampanyası kapsamında başlatılan 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın...

GİF Haberi

GİF

Vakıf, yıl sonuna kadar 20 yatırımcı sayısına ulaşmayı hedefliyor. Eyüp'te 1800'lerin sonundan bu yana hizmet veren Bahariye Mevlevihanesi, girişimci yetiştiren bir okula dönüştü. Mevlevihane'nin bir bölümünde faaliyet gösteren Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), kurduğu “melek yatırımcı” ağı ile genç girişimcilerin projelerini bekliyor. Vakıf ayrıca eğitim programları ile de gençlere girişimciliği öğretiyor. GİV Başkanı Mehmet Koç, yıl sonuna kadar kendi bünyesinde 20 yatırımcı sayısına ulaşmayı planlıyor. Türkiye'de halen girişimcilere destek veren 300 civarında “melek yatırımcı” bulunduğunu belirten GİV Başkanı Koç, “Gençler, fikrini iş dünyasının anlayacağı bir dile çevirmeli. Biz GİV olarak bu projeleri anlaşılır şekilde düzenlemeye yardımcı oluyoruz. Bahariye Melek Yatırımcı Ağı da, gelen projeleri dinleyerek yatırım yapıp yapmama konusunda karar veriyor. Biz zannediyoruz ki para işini çözersek girişimci olunur. Ama...