01 / 05 / 2024

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hısmam A M S Alrazzuqı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Bronswerk Turkey Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Bronswerk Turkey Mühendislik Anonim Şirketi, Jochem Wıllem Eduard Hopman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 225 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Pendik, Güzelyalı Mahallesi, Sahil Yolu Bulvarı, Yosun Sokak'ta kuruldu.

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de İstanbul İl'i, Şişli, Büyükdere Caddesi, İstanbul İmar İş Merkezi 'nde kuruldu.

Aken Solar, dört ayda anahtar teslim GES kuruyor!

Güneş enerjisi sektörüne anahtar teslim güneş enerji santrali (GES) kurarak, hizmet veren Aken Solar, İtalyan ortağı Nuove ile aldığı projeyi dört aydı sonuçlandırıyor.

Murat Tabanlıoğlu, Europalia Turkey 2015'te küratör oldu!

Avrupa’da, başta Belçika ve komşu ülkelerinde gerçekleştirilecek olan, ülkemizin konuk olduğu “Europalia Turkey 2015” uluslararası kültür ve sanat festivalinin üç ana sergisinden birinin küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu üstlendi.

Turkey Shopping Center Leaders'a son katılım tarihi 30 Ekim!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak.

Chint Solar Europe İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Chint Solar Europe İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercüment Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Ural Sokak'ta kuruldu.

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.

Bertrams Turkey Isıtma Sistemleri Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertrams Turkey Isıtma Sistemleri Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Martin Wolfram ve Bertrams Gmbh & Co Kg tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

Cityscape Turkey 24-26 Mart 2016'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey'in ilkinin 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini söyledi.

Cityscape Turkey 2016 yılında İstanbul'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin ise 2016 yılında düzenleneceğini açıkladı. Cityscape Türkiye 2016’nın, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanıyor.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi Haberi

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi


Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu. 


Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi iş konusu; I. Şirket in amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1.İlgili mevzuat kapsamında, tüm yöntemleri kullanarak petrol ve petrol türevleri, gaz ve gaz türevleri, kömür, hidro (su), jeotermal (yeraltı termal kaynaklar), rüzgâr, güneş, nükleer enerjiden elektrik enerjisi üretmek; 2.Fotovoltaik enerji santralleri ve/veya benzer varlıklar da dâhil olmak ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere elektrik üretimi için her türlü tesisin mühendisliğini, tedarikini ve inşaatını yapmak, bu konu ile ilgili her türlü sanayi ürününün, malzemenin, makine ve teçhizatın tedariki, alımı ve ithalini yapmak, elektrik üretim tesislerinin işletmesini ve bakımını yapmak, aracılık hizmetleri sunmak ve elektrik üretim...