06 / 05 / 2024

Giray Kargı

Giray Kargı

Summit Organizasyon Tanıtım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, İbrahim Hafızmustafa, Giray Kargı ve Sima Chafouz Moustafa ortaklığıyla kuruldu...

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ediz Giray tarafından kuruldu.

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

Giray Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giray Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert    Giray tarafından kuruldu.

Ali Öztunç'tan Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine tepki!

Datça'daki Kargı Koyu Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özelleştirme İdaresi'ne devredildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, koyda incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla görüştü. 

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

TOKİ Çorum Kargı kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan 111 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018!

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kargı alt gelir kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan alt gelir grubu konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kargı kura sonucu 11.12.2018!

TOKİ Kargı kura sonucu 11.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor.

Giray Kargı Haberi

Giray Kargı

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler veturlar düzenlemek, turizm faaliyetlerinde bulunmak, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, 4. Levent Emniyetevleri Mahallesi Yeniçeri Sokak Gökyapı İş Merkezi NO:42/6 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  İbrahim Hafızmustafa, Giray Kargı ve Sima Chafouz Moustafa ortaklığıyla...