28 / 04 / 2024

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...



Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'ndetasarlanan yeni turizm köyünde 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis inşa edilmesi hedefleniyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve Turizm Yatırımları Çalışma Grubu, Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesinde tasarlanan yeni turizm köyü için ilk incelemelerini yaptı. Proje hakkında mühendislerden bilgi alan heyet, daha sonra arazinin toprak yapısı, çevresi ve sahil bandını inceledi. Tamamını tek bir işletmenin üstleneceği projede, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, arazinin projeye çok uygun olduğunu ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ise, hazırlıklarını doğanın yapısına uygun bir proje oluşturmak hedefiyle sürdürdüklerini ve tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacağına inandıklarını söyledi. 


Geri Dön