12 / 05 / 2024

Silifke Kargıcık turizm tesisi

Silifke Kargıcık turizm tesisi

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Haroun tarafından kuruldu.

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhannad Khuluqı ve Rana Al Trablsı ortaklığında kuruldu.

Egali Sağlık Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu.

Egali Sağlık Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turan Kırıcı tarafından kuruldu.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

Cıtyloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Bıstro Cabana Şubesi açıldı!

Cıtyloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Bıstro Cabana Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kayacı Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayacı Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Khorsheed tarafından kuruldu. 

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında kuruldu.

Atelıer Idee Mimarlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelıer Idee Mimarlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İrem Aşçıoğlu tarafından kuruldu.

Silifke Kargıcık turizm tesisi Haberi

Silifke Kargıcık turizm tesisi

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'ndetasarlanan yeni turizm köyünde 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis inşa edilmesi hedefleniyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve Turizm Yatırımları Çalışma Grubu, Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesinde tasarlanan yeni turizm köyü için ilk incelemelerini yaptı. Proje hakkında mühendislerden bilgi alan heyet, daha sonra arazinin toprak yapısı, çevresi ve sahil bandını inceledi. Tamamını tek bir işletmenin üstleneceği projede, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, arazinin projeye çok uygun olduğunu ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ise, hazırlıklarını doğanın yapısına uygun bir proje oluşturmak hedefiyle sürdürdüklerini ve tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi...