17 / 06 / 2024

Giresun 23 katlı bina

Giresun 23 katlı bina

Giresun'da inşaatı tamamlanan 23 katlı bina kent siluetini bozduğu gerekçesiyle tepki çekti.

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Giresun'daki 23 katlı binaya büyük tepki!

Giresun'da inşaatı tamamlanan 23 katlı bina kent siluetini bozduğu gerekçesiyle tepki çekti.

Giresun'da inşaat temelinde heyelan! Evler boşaltıldı!

Giresun'da temelinde heyelan meydana gelen inşaatın yanında bulunan 3 katlı apartman ve tek katlı ev tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Giresun'da 33.9 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, 8 ilçedeki 27 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 23 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Uplife Kadıköy Teknik Yapı teslim tarihi!

Uplife Kadıköy projesi 22-23 katlı dört blok olarak hayata geçirildi. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilmekte olan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükseliyor...

Uplife Kadıköy Evleri satış ofisi!

Uplife Kadıköy projesi, 22-23 katlı dört blok olarak hayata geçirildi. Teknik Yapı imzası taşıyan projede fiyat listesi 525 bin TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy satış fiyatları 2017!

Toplam 650 daire ve 25 dükkandan meydana gelen Uplife Kadıköy projesi 22 ve 23 katlı dört blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Teknik Yapı Uplife Kadıköy satış fiyatları 2017...

Uplife Kadıköy ödeme seçenekleri!

22 ve 23 katlı dört blok halinde yükselen Uplife Kadıköy projesinde konut fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. İşte Uplife Kadıköy ödeme seçenekleri..

Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'nde 23 katlı tek blok olarak inşa edilen Ferah Residence Evleri, 390 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi...

Beylikdüzü Ferah Residence'ta 390 bin TL'ye!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Ferah Residence 23 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 139 daire,18 ticari ünite ve 29 ofis mevcut.

Giresun 23 katlı bina Haberi

Giresun 23 katlı bina


Giresun'da inşaatı geçen sene tamamlanan şehrin ortasındaki 23 katlı bina, kent siluetini bozduğu gerekçesiyle tepki çekiyor. Posta gazetesinde yer alan habere göre, vatandaşların 'ucube' benzetmesi yaptığı bina ile ilgili konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Ortada olumsuz bir görüntü var. İzin verenler, yanlış yaptılar. Giresun’a uygun yapı değil" şeklinde konuştu.

'BU BİR UCUBEDİR'


23 katlı binanın karşısında evi olan Can Özpınar, “Bu mahallede tüm yapılar, 4- 5 katken, 23 kata izin vermeleri kabul edilebilecek bir şey değil. Giresun’da nerede var 23 katlı bina? Ruhsatı kim verdiyse, sorumlusu odur. Bu yapı, şehrin görüntüsünü kapatmaktadır. Şehrin girişi bir aynadır. Bu da şehrin girişindedir ve görüntüyü engellemektedir. Bu bir ucubedir, turizme de bir darbedir” dedi.

Giresun’a tatile gelen Asuman Kara da bu tür...