24 / 05 / 2024

giresun belediye çalışmaları

giresun belediye çalışmaları

99 Giresun Belediye Başkanı Kerim Asku, Rus Pazarı eski arazisinin satışıyla ilgili eleştirilere meclis toplantısında cevap verdi. Aksu, Rus Pazarı arazisini Giresun halkına hizmet için sattıklarını savundu.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Giresun Dereli'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde meydana gelen selde büyük zarar gören Dereli'de yıkım çalışmaları hız kesmeden sürüyor...

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Giresun sondaj arama çalışmalarının ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

Eti Gümüş Şirketi, Giresun İli, Şebinkarahisar İlçesi, Arslanşah Köyü'nde sondaj arama çalışmaları gerçekleştirmek istiyor. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Giresun'da yol çalışmaları başladı!

Giresun Belediye üst yapı çalışmalarına şehir genelinde aralıksız devam ediyor. Geniş kapsamlı asfalt çalışması devam ederken, Fevzi Çakmak Mahallesi Okumuşsoy Sokak’ta asfalt öncesi yol düzenleme çalışması yapıyor.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Giresun'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Giresun Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziler ve Erikliman Mahalleleri arası bağlantı yolu çalışmalarında sona gelindi.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

giresun belediye çalışmaları Haberi

giresun belediye çalışmaları

Rus Pazarı arazisini Giresun halkına hizmet için sattıklarını savunan Aksu, "Rus Pazarı olarak bilinen arsanın ihalesi şeffaf şekilde yapıldı. Daha önce 5 Milyon olarak ihale edilen arsa 3 firmanın katılımı ile 8.5 Milyon Liraya satıldı" dedi.


Giresun Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısında belediyeye ait arsanın satışı gündeme damgasını vurdu. Aksu, "Giresun halkının olan arsa Giresun halkına hizmet için satıldı. Biz ilk dönem sonunda yaptığımız çalışmalarla halkımızdan güvenoyu ile ikinci döneme başladık. Halkın iradesine herkes saygı göstermeli. Sabah erken kalkan, belediye ye vuruyor. Herkes eserleri ile anılacaktır. Belediye ye vurmayı bırakıp, yaptıklarınızı konuşun" dedi. Aksu, Giresun Belediyesi'nin Türkiye'de ekonomisi iyi durumda olan ilk 50 belediye arasında olduğunu da iddia etti. 


Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Toplantısını yaptı. Başkan Kerim Aksu, Giresun...