28 / 04 / 2024

Giresun'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Giresun'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Giresun Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziler ve Erikliman Mahalleleri arası bağlantı yolu çalışmalarında sona gelindi.



Belediye olarak yeni yollar açmaya devam ediyoruz diyen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek şu bilgileri verdi, “Şehrimizde ulaşımı rahatlatmak için yeni imar yolları, bağlantı yolları ve alternatif yollar açmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda bu bölgede başlattığımız çalışmalarımızda sona yaklaşıldı. Gaziler Mahallesi Çeçelioğlu Caddesi’nden başlayan çalışmalarımız Erikliman Mahallesi Kültür Sokak’ta son buldu. İki mahalle arasında bulunan dere üzerinde kutu menfez yapımı gerçekleşti. Yapılan dolgu çalışması ile yolun her iki mahalle tarafından bir birine bağlantıları sağlanmış oldu.”

Belediye Başkanı Aksu şöyle devam etti, “Zemin çalışması tamamen bittikten sonra, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının bağlantıları yapılacak. Ardından kaldırım çalışması ile birlikte tehlike arz eden yerlere ferforje korkuluk yapılacak ve son aşama olarak sıcak asfalt çalışması yapılarak yol hizmete açılacak. Erikliman Mahallesi’nden Gaziler Mahallesi’ne araç ile geçilebilecek herhangi bir bağlantı yolu yoktu. Bu yüzden vatandaşlarımız sahil yolunu kullanmak durumunda kalıyor ve bundan dolayı da zaman kaybı yaşıyorlardı. Yaptığımız program ve çalışmalarımız sonucu bu sorun artık ortadan kalkmış oluyor. Vatandaşlarımız artık rahat bir nefes almış olacak.”


Giresun Işık Gazetesi


Geri Dön