30 / 04 / 2024

giresun çanakçı imam hatip liseleri

giresun çanakçı imam hatip liseleri

Yurt içi ve yurt dışında, eğitim ve kültür alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Ümraniye Belediyesi, Giresun ili Çanakçı ilçesinde inşa edilecek bir okulun yapımına destek oluyor.

Giresun Dereli'de yeni konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Giresun'da geçtiğimiz sene 22 Ağustos tarihinde etkili olan sağanak sebebiyle sel ve heyelanlar yaşandı. Sel afetinden en çok etkilenen Dereli ilçesinde; afetzedeler için hazırlanan projede TOKİ tarafından yapılan 216 konut ve 72 iş yerinin inşası da büyük ölçüde bitirildi.

Giresun Dereli'de 144 konut inşa edilecek!

Giresun'da 22 Ağustos'ta etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan selde 19 bina yıkılmış 361 yapı ise hasar görmüştü. Bölgede afetzedeler için inşa edilecek 144 konut için inşaat çalışmaları başladı. 

Giresun’da evlerini boşaltanlara kira desteği!

Giresun’da sağanak sonucu 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri siliniyor. Selin vurduğu köylerdeki hasar alan evlerini boşaltanlar, güvenli yerlerde sağlanan kira desteği ile yeni yaşamlarını kuruyor.

Giresun'daki 70 yıllık okulda tepki çeken dönüşüm!

Giresun'da 1947 yılında inşa edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin binasında tepki çeken dönüşüm başladı. Müze olacak diye boşaltılan bina, imam hatip lisesine çevrildi.

Giresun Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İHL açıldı!

Ümraniye Belediyesi'nin Giresun Çanakçı'da hayata geçirdiği Çanakçı Kayserili Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu açıldı.

Ümraniye Belediyesi'nden Giresun'a İmam Hatip Lisesi!

Yurt içi ve yurt dışında, eğitim ve kültür alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Ümraniye Belediyesi, Giresun ili Çanakçı ilçesinde inşa edilecek bir okulun yapımına destek oluyor.

Giresun Çanakçı'da heyelan tehlikesi nedeniyle 20 ev boşaltıldı!

Giresun Çanakçı'da yüksek kesimlerde yer alan Düzköy’de karların hızlı bir şekilde erimesi ile birlikte heyelanlar baş gösterdi. Heyelanlar sonrasında 5 ev toprak altında kalırken, heyelan tehlikesini nedeniyle ise 20 ev boşaltıldı.

Giresun'da sağanak yağış nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı!

Doğankent ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak nedeniyle ilçe merkezindeki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Su baskını yaşanan evlerde vatandaşlar itfaiye yardımıyla tahliye edildi.

Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında kule yapımına başlandı!

Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında kule yapımına başlandı. Proje Müdürü Kahraman: "Üst yapı çalışmaları kapsamında öncelikle başladığımız inşaat, kuledir" dedi

Ordu-Giresun pisti temmuzda bitiyor!

Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı Ordu- Giresun'un pist çalışmaları temmuzda tamamlanacak. YAPIMINA 2011 'de başlanan havalimanının altyapı ve üstyapı çalışmalarına 44 milyon lira kaynak ayrıldı.

Ordu-Giresun Havaalanı 29 Ekim'de hizmete girecek!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, denize dolgu yöntemiyle inşa edilen Ordu-Giresun Havaalanı'nın 29 Ekim 2014 tarihinde hizmete gireceğini söyledi. Vali Çiftçi, havaalanının Türkiye'nin en prestij projelerinden bir tanesi olduğunu belirtti...

Ordu-Giresun Havalimanı'nın üstyapı çalışmalarına başlandı!

Türkiye'nin deniz üzerindeki ilk havalimanı Ordu-Giresun Havalimanı' nın üstyapı çalışmalarına başlandı. Ordu Valisi Kenan Çiftçi Gülyalı ilçesinde yapımı devam eden havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu...

Ordu-Giresun pisti temmuzda bitiyor!

Türkiye’nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı Ordu- Giresun'un pist çalışmaları temmuzda tamamlanacak. Yapımına 2011’de başlanan havalimanının altyapı ve üstyapı çalışmalarına 44 milyon lira kaynak ayrıldı.

giresun çanakçı imam hatip liseleri Haberi

giresun çanakçı imam hatip liseleri


Ümraniye Belediyesi ve Hayırsever Türkmen ailesinin destekleriyle Giresun’un Çanakçı ilçesine bir imam hatip lisesi inşa edilmek üzere protokol imzalandı.


Yurt içi ve yurt dışında, eğitim ve kültür alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Ümraniye Belediyesi, Giresun ili Çanakçı ilçesinde inşa edilecek bir okulun yapımına destek oluyor. Bu kapsamda; Ümraniye Belediyesi adına, Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur ve babalarının vasiyetini yerine getirmek isteyen Hayırsever Türkmen ailesi arasında, Ümraniye Belediye Başkanlığı’nda bir protokol imzalandı. Protokole göre; Giresun İl Özel İdaresi’ne ait 2700 metrekarelik kapalı alana sahip okul; 13 derslik, 2 laboratuar, kız ve erkek ayrı olmak üzere 2 uygulama mescidi, 1 çok amaçlı salon, 1 konferans salonu ve idarî birimlerden oluşacak. 1 bodrum, 1 zemin ve 2 normal olmak üzere 4...