14 / 05 / 2024

Giresun EMITT Fuarında tanıtıldı

Giresun EMITT Fuarında tanıtıldı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Acentaları Fuarı’nda (EMİTT) Giresun standı Arap turistlerin ilgi odağı oldu.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Giresun EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Acentaları Fuarı’nda (EMİTT) Giresun standı Arap turistlerin ilgi odağı oldu.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Mersin Emitt Fuarı'nda yerini alıyor!

Mersin’i tarihi ve kültürel değerleri ile tüm dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası boyutta gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda yerini alacak.

EMITT Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Çanakkale'nin tanıtımı yapıldı..

Ankara Büyükşehir Belediyesi standı'na Emitt Fuarı’nda yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT ’te Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin projeleri büyük ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı'nda projelerini tanıttı!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen Emitt Fuarı’nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan dev stant, yerli ve yabancı katılımcıların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Giresun EMITT Fuarında tanıtıldı Haberi

Giresun EMITT Fuarında tanıtıldı

Bu yıl 20'inci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Acentaları Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda konuğu ağırlıyor. Kültürel dokuların yöresel tatların bir araya geldiği EMİTT'te şehirlerin, ülkelerin tüm güzellikleri gözler önüne seriliyor. Karadeniz'in en yeşil şehirleri arasında yer alan Giresun'da EMİTT Fuarı'nda standını kurdu. Fuarın ilk gününde fuarı gezmeye gelen vatandaşlar, Giresun'un turizm faaliyetlerini inceleme fırsatı bulurken yöresel lezzetlerinden fındık ve çayı tatma imkanı da buldu.



"ARAP TURİSTLERİN TÜRKİYE'YE BAKIŞI DOSTÇA"


Ortadoğu ve Türkiye arasında turizm faaliyetlerinin yürütülmesi konusunda çalışmalar yürüten Turizmci Ali Rıza Kurtul, Giresun standını ziyaret etti. Arap Turistlerin Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Kurtul, "Son Rusya ile yaşanan olaydan sonra Arap turizmini arttırma konusunda çalışmalar yapıyoruz. Biz METEX adını verdiğimiz bir organizasyon yapıyoruz. Bu kapsamda...