04 / 05 / 2024

Giresun Gedikkaya yol çalışmaları

Giresun Gedikkaya yol çalışmaları

Giresun Gedikkaya müdürlük yetkilileri, “Giresun Belediyesi olarak üst yapıya büyük önem veriyoruz. Mevcut yolların yenilenmesinin yanı sıra, yeni imar yolları da açmaya devam ediyoruz'' dedi.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 794 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Giresun Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulünü ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek...

Giresun Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Giresun'daki yol inşaatları TBMM'de konu oldu!

Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Yeşil Yol 2018’de tamam!

Son viraja giren Yeşil Yol 2018’de tamamlanacak. 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak yatırıma 700 milyon lira kaynak aktı. Proje kapsamında Giresun Adası turizme açılıyor

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Giresun Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'ndeki arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 11 Temmuz 2017 Salı günü saat 14:00’da gerçekleşecek..

Giresun Gedikkaya Projesi yıl içinde tamamlanacak!

Giresun Belediyesinin 2017 yılı içerisinde yapacağı en önemli projelerden biri olan ‘’Gedikkaya Projesi’’ son sürat devam ediyor.

Giresun Gedikkaya Projesi'ne paraşüt alanı inşa ediliyor!

Giresun'dkai ‘’Gedikkaya Projesi’’ hızla ilerliyor. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun özel önem verdiği projeye yamaç paraşütü alanı ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Giresun Gedikkaya yol çalışmaları Haberi

Giresun Gedikkaya yol çalışmaları

Ekipler tarafından Gedikkaya Mahallesi Annakkaya Sokak’ta yeni imar yolu açma çalışması başladı.


Çalışmalar hakkında bilgiler veren müdürlük yetkilileri şunları söyledi:“Giresun Belediyesi olarak üst yapıya büyük önem veriyoruz. Mevcut yolların yenilenmesinin yanı sıra, yeni imar yolları da açmaya devam ediyoruz. Annakkaya Sokak ile Gedikkaya Caddesi arasında 300 metre uzunluğunda yol açma çalışmasına başlandı. Bu çalışma sonucunda Annakkaya Sokak ana caddeye bağlanarak bölgede alternatif bir yol daha hizmete girecek. Yol açma çalışmaları devam eden bölgenin alt yapısı yapıldıktan sonra, asfalt yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine...