29 / 04 / 2024

Giresun Gençlik merkezinin temeli atıldı

Giresun Gençlik merkezinin temeli atıldı

Giresun’un Gemilerçekeği Mahallesi’ndeki dolgu alanına yapılacak olan Gençlik ve spor Merkezi’nin temeli Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin katıldığı törenle atıldı.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

İzmit'e 2 yeni gençlik merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği iki yeni gençlik merkezinin inşaatını tamamladı.

İzmit Belediyesi'nden 2 yeni gençlik merkezi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 2 gençlik merkezinin inşaatı tamamlandı.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Espiye Gençlik Merkezi'nin ihalesi 11 Eylül'de!

Giresun Espiye'de hayata geçirilecek olan gençlik merkezinin ihalesi 11 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Arhavi Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Arhavi Belediyesi, hayata geçirdiği gençlik merkezinin inşaatında sona geldi.

Bağcılar'a ikinci gençlik merkezi müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı açıklamada Bağcılar'a ikinci bir gençlik merkezinin inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Elazığ Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde inşa edilecek gençlik merkezinin temeli atıldı. Belediye Başkanı Hacı Akpınar, beton atma çalışmasını yerinde inceledi.

Döşemealtı Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından yaptırılacak gençlik merkezinin yapımına başlandı. Döşemealtı Gençlik Merkezi'nin inşaatı 300 günde tamamlanacak.

Bursa Görükle Gençlik Merkezi 2017'de tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları kapsamında Görükle’de inşaatı devam eden gençlik merkezinin, 2017 yılının ortalarında faaliyetine başlayacağını söyledi.

Konya Bozkır Gençlik Merkezi yükseliyor!

Konya’nın Bozkır ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4.2 milyona kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Giresun Gençlik merkezinin temeli atıldı Haberi

Giresun Gençlik merkezinin temeli atıldı

Giresun’un Gemilerçekeği Mahallesi’ndeki dolgu alanına yapılacak olan Gençlik ve spor Merkezi’nin temeli Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin katıldığı törenle atıldı. Giresun’un beton binalara değil, yeşil alanlara ihtiyacı olduğunu belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, dolgu alanlarını birilerinin rantına değil, halkın hizmetine sunacaklarını ifade etti. Bakan Canikli, “Son dönemlerde belki dikkatinizi çekmiştir, buna benzer tesisler üzerinde yoğunlaşmaya başladık. Esasında düşüncelerimiz projelerimiz vardı ama bunların önemli bir bölümü merkezi hükümetten ziyade yerel yönetimleri ilgilendirdiği için çok fazla girmek istemedik. Normalde buralar belediyelere devredilir ve belediyeler tarafından değerlendirilir. Biz bunu bir uygulamasını Cumhuriyet Parkında yaptık. Fakat orada çok fazla bir yapılaşma söz konusu oldu. Giresun’un binaya ihtiyacı yok. Giresun’un yeşil alana, basket sahasına, futbol sahasına, Tenis kortuna ihtiyacı var. İnsanların...