07 / 05 / 2024

giresun konut ve iş yeri inşaatları

giresun konut ve iş yeri inşaatları

Giresun'da 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinde büyük hasar gören Dereli'de ticari hayat büyük ölçüde normale döndü.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları 153 bin 996 TL'den başlıyor. Proje 287 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Evleri başvuruları!

Taksitlerin 802 TL'den başladığı projede 287 adet konut mevcut. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Evleri başvuruları...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de kuralar 21 Temmuz'da çekilecek!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. Konutların kura çekiliş tarihi 21 Temmuz 2016 olarak belirlendi.

Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan Toki Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. İşte, Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 592 konutluk proje için başvurular toplanıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de hayata geçireceği 592 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Konut fiyatlarının 153 bin 996 liradan başladığı projede ödemeler kapsamında 144 aya varan vade sağlanıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Giresun Aksu ve Küçükköy projesi kapsamında 592 konut satışa çıkıyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura tarihi!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 592 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy kura tarihi...

TÜİK raporuna göre konut ve kira harcamaları ilk sırada!

Konut ve kira harcamalarındaki bu oran gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü güldürürken, sektör temsilcileri bu yılki belirsizlikler nedeniyle yatırımcıların gayrimenkule daha fazla yönelebileceği görüşünde.

giresun konut ve iş yeri inşaatları Haberi

giresun konut ve iş yeri inşaatları

Giresun'da 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinde büyük hasar gören Dereli'de ticari hayat büyük ölçüde normale döndü.

Giresun Dereli'de 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinden etkilenen 210 esnafın geçici olarak taşınması planlanan iş yerlerinin yapımı bitirildi. Talepte bulunan esnafa yer teslimi de yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TOKİ'nin inşaatına başladığı kalıcı iş yerlerinin ise kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Dereli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Hasan Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 Ağustos'ta yaşanan afetin üzerinden yaklaşık 5 ay geçtiğini belirtti. 

Afetten şehir merkezindeki 210 esnafın olumsuz etkilendiğini dile getiren Akar, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi noktasında gerek devletin gerekse de Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğinin (TESKOMB) tüm imkanlarını seferber ettiğini vurguladı. 

Akar, ilçe merkezinde çeşitli...