30 / 04 / 2024

Giresun Kümbet Yaylası kamulaştırma

Giresun Kümbet Yaylası kamulaştırma

Giresun İli Dereli İlçesi'nde Kümbet köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Acele kamulaştırma kararı bugünki Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adil Karaismailoğlu: Giresun kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, selden zarar gören Giresun'da incemeler yaptı ve "Dün olduğu gibi bugün de yarın da Devletimiz Giresun'umuzun yanında" dedi.

Üsküdar'da özel öğrenci yurdu yapımı karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Gümüşhane'deki yayla evleri görenleri şaşırtıyor!

Gümüşhane’nin Taşköprü Yaylası’nda bulunan yayla evleri görenleri şaşkına çeviriyor. Aynı renkte ve aynı mimari ile yan yana yapılan 6 yayla evini görenler otel sanıyor.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Giresun'da imar barışı kapsamında yıkılacak evler tespit edildi!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, Sis Dağı ve Kümbet yaylalarında yıkımına başlanan yayla evleriyle ilgili açıklamalar yaptı. 

Sisdağı Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Trabzon ve Giresun'un ortak olarak kullandığı Sisdağı Yaylası'nda kaçak olan 11 ev yıkıldı. Doğu Karadeniz'in yaylalarında evi olan vatandaşlar tedirgin oldu...

Bolu’da yayla evlerinin yıkım kararına tepki!

Bolu’da Yakuplar Köyü Yaylası’nda bulunan 4 ev için yıkım kararı çıktı. Yıkım kararıyla şok olan köylüler için destek git gide büyüyor.

Sivas'ta 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sivas PTT Başmüdürlüğü tarafından Kadıburhanettin Mahallesi, Kümbet Mevkiinde bulunan gayrimenkul ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 22 Ağustos'ta yapılacak..

Giresun Kümbet Yaylası'nda acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli Dereli İlçesi'nde Kümbet köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Acele kamulaştırma kararı bugünki Resmi Gazete'de yayınlandı.

Esenyurt'taki Giresun Kültür Evi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Giresun Kültür Evi, ilçedeki Giresunluların hizmetine açıldı. Açılış programında katılımcılara yöresel yiyecekler dağıtıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programa 15 bin kişiye yakın vatandaş katılım sağladı.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları 153 bin 996 TL'den başlıyor. Proje 287 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor!

Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede 287 adet daire bulunuyor. TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor...

Giresun Kümbet Yaylası kamulaştırma Haberi

Giresun Kümbet Yaylası kamulaştırma

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilmesinin ardından kentsel dönüşüm kararı alınan Giresun Dereli’nin Kümbet Yayla köyünde bir yıldır kentsel dönüşüm için çalışmalar devam ediyor. 


Kümbet Yayla köyünde esnaf ve vatandaşlar turizm kapsamında gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projelerini destekliyor. Giresun'un en önemli doğa turizmi yapılacak alanlarından birisi olan Kümbet Yaylası'nda acele kamulaştırma kararı verildi. 


Kamulaştırma kararı için