19 / 05 / 2024

giresun merkez özelleştirme

giresun merkez özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez ilçesinde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkuller, ihaleye en yüksek teklifi veren Tevfik Uzun ve Fatma Yiğit'e satılmasına karar verildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Karaman'da özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'ndeki 2.784 metrekare yüzölçümlü arsanın “satış” yöntemiyle özelleştirilmesine karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Kırşehir Kındam'da 6 özelleştirme ihalesi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez'deki Kındam Mahallesi'nde bulunan arsaları özelleştiriyor. Arsalar 6 ayrı ihaleyle satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleler 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Yeniköy Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi 13 Mart'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, YEAŞ Yeniköy Yatağan Termik Santrali'nin işletme hakkının verilmesi için ihaleye çıktı. 13 Mart 2015 tarihine kadar teklifler alınacak. İhalenin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Soma Termik Santrali özelleştirme ihalesi bugün!

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait, Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılıyor...

Özelleştirme gelirleri 2014’te yarı yarıya azaldı!

Özelleştirme gelirleri 2014’te yarı yarıya azaldı. 2014’te özelleştirmeden elde edilen gelir 6 milyar doları geçti. Ancak bu rakam 2013’teki 12.4 milyar dolarlık gelirin yarısına yaklaşabildi

2015‘te otoyol ve köprülerin özelleştirme trafiği hızlanacak!

Köprü ve otoyollarda özelleştirme trafiği 2015’te hızlanıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nin de aralarında olduğu köprü ve otoyolların özelleştirileceğini söyledi.

Doğusan'ın özelleştirme işlemi uzatıldı!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 2007 yılında özelleştirme kapsamına alınan Doğusan Boru'daki ÖİB paylarının özelleştirme işlemleri ile ilgili sürenin iki yıl uzatıldığını açıklandı

PANKOBİRLİK özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip!

Özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip olduklarını ifade eden Taner Taşpınar, “Şeker Yasası, Meclis’ten aynen geçerse, nişasta bazlı şekerin önü tamamen açılır. Ayrıca şekerin Avrupa’dan pahalıya satıldığı yalan”

giresun merkez özelleştirme Haberi

giresun merkez özelleştirme


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR

Tarih           :   31/12/2015

Karar No    :   2015/ÖİB-K-106

Konu           :   Taşınmaz Satışı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca;


Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ)’nin 16.12.2015 tarih ve 855 sayılı yazısına istinaden,


İdarece 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden verilen yetki çerçevesinde, ADÜAŞ tarafından yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca “Giresun ili, Merkez ilçesi, Nizamiye Mahallesi, 1311 ada 248 no.lu parselde (7/30 oranındaki hisseye karşılık gelen) bulunan 140,56 m2 taşınmazın İhale Şartnamesinde belirtilen esaslar çerçevesinde en yüksek teklifi veren Tevfik UZUN’a İhale Şartnamesi çerçevesinde 98.200- (Doksansekizbinikiyüz) TL bedelle satılmasına, Tevfik UZUN’un satış sözleşmesini imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde geçici teminatının...