28 / 04 / 2024

giresun meydan balık pazarı

giresun meydan balık pazarı

Giresun Belediyesi tarafından yapılan Çotanak Balık Pazarı yoğun bir katılım ile birlikte açılarak hizmete girdi. Belediye Başkanı Kerim Aksu 29 dükkanın bulunduğu balık pazarının Giresun'a hayırlı olmasını diledi...

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

İzmir Balıkçılar Meydanı zamanında tamamlanamayacak!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alana yapılan meydanın inşaatı zamanında bitmeyecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 592 adet daireden oluşan projede 144 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura 2016!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesi toplamda 592 adet konuttan oluşuyor. Projede başvrular devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura 2016 tarihi...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

Nurettin Canikli, Giresun Gümrük Müdürlüğü binasının inşaatını inceledi!

Ankara'daki Bakanlar Kurulu'nun ardından uçakla geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Giresun şehir merkezine giden Canikli, burada yapımına devam edilen, Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemede bulundu.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü...

İzmir Kemeraltı Balıkçılar Meydanı için çalışmalar başladı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alanda yeni bir çekim merkezi yaratmak için çalışmalara başladı.

İzmir Balıkçılar Meydanı’nın inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların yer alacağı yeni meydan için çalışmalarına başladı.

Adana'da Ege Balık'ın kaçak yapıları yıkılacak!

Dilberler Park’a dahil olması gereken 22 dönümlük alandaki işgalle ilgili haberimiz üzerine Seyhan Belediyesi, Ege Balık adlı işletmeye kaçak yapıların yıkılması için 15 gün süre verdi

giresun meydan balık pazarı Haberi

giresun meydan balık pazarı


Giresun Belediyesi tarafından yapılan Çotanak Balık Pazarı yoğun bir katılım ile birlikte açılarak hizmete girdi.


Giresun Valisi Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ve vatandaşların yoğun katılımı ile Çotanak Balık Pazarı'nın açılışı gerçekleşti.


Açılış töreninde konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Geçen yıl Haziran ayında başladığımız pazarın açılışını yapıyoruz. Yıllardır sorun olan banka kenarlarında, esnaf önlerinde el arabaları ile balık satan balıkçılarımıza bir yön vermek istedik. Şehrimizin girişinde kötü bir görüntü vardı. Bu balık pazarını yaparak bu görüntüyü ortadan kaldırdık. Giresun bir sahil kenti bunu unutmamak lazım. Meydanda balık pazarımı olur diye eleştiri yapıyorlar evet balık pazarı meydanda olur. Halkın kolay ulaşması ve sahil...