14 / 05 / 2024

giresun osb firmaları

giresun osb firmaları

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın. Bulancak ilçesine yapılacak Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanının kamulaştırma işleminin tamamlandığını söyledi. Aydın, 84 bin metrekare alanının kamulaştırılması için 13 milyon lira ödeneğin ilgili ku

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Giresun 2. OSB 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Giresun Pazarsuyu köyü sınırları içerisinde inşa edilen Giresun 2. OSB 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Yatırımcılar OSB sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Üretim alanında faaliyet gösteren firmalar fabrika yatırımı için OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini bekliyor. MFK Makine yatırım için sıraya girdi.

Giresun 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 48 Ha. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom altyapı inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İşin keşif bedeli 12 milyon 39 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Giresun 2. OSB için imar planı hazırlandı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Artvin hariç tüm illerde bir veya birden fazla Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) bulunurken, organize sanayi bölgeleri bölge ve ülke ekonomisinde isimlerinden söz ettirmeye hazırlanıyor.

Antalya OSB'ye 44 yeni sanayi parseli eklendi!

Antalya OSB, bünyesine kattığı 44 yeni sanayi parseli ile 692 hektarlık alanda 331 sanayi parseline ulaştı. Antalya OSB Yönetimi,söz konusu alanda faaliyete geçecek firmalar sayesinde bölgedeki istihdamın yüzde 25 artarak 15 bin kişiye ulaşacağını bildird

giresun osb firmaları Haberi

giresun osb firmaları

AK Parti Giresun İl  Başkanı Hasan Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin Pazarsuyu mevkiinde toplam 473 bin metre kare alan üzerine kurulumu hedeflenen 2. OSB alanının 390 bin metrekaresinin geçtiğimiz dönemlerde kamulaştırıldığını belirtti. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca OSB sahasının kalan yaklaşık 84 bin metrekare alanının kamulaştırılması için 13 milyon lira ödeneğin ilgili kuruma gönderildiğini belirten Aydın "Giresun 2. OSB'nin kurulacağı alanın kanıulaştırılması süreci nihayet sonuçlandı. Kamulaştırma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte de OSB projesiyle ilgili alt ve üst yapı çalışmaların da start verildi. Şuanda OSB'nin imar planı bakanlıktan onay aşamasındadır. Alt yapı projeler hazırlıklarına da başlanılırken, mümkün olan en kısa zamanda da arsa tahsisleri gerçekleşecek' Çok kısa bir zaman sonra OSB'de sanayi yatıırımları yükselmeye başlayacak" dedi. 


Karadeniz'den Güne...