18 / 05 / 2024

Giresun Stadyumu seyirci kapasitesi

Giresun Stadyumu seyirci kapasitesi

Giresun - Sivas yolu üzerinde eski Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerinde gerçekleştirilen sosyal konut projesinin yanında yer alacak olan Giresun Stadyumu, 60 bini yeşil alan olmak üzere 120 bin metrekare alan üzerine yapılacak.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Giresun Çotanak Stadı yarın açılacak!

Giresun'da inşa edilen 2 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla yarın açılacak. 

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Giresun Çotanak Stadyumu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Giresun Çotanak Stadyumu gelecek sezon taraftarlarıyla buluşuyor. Stadyumun içerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı ile 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Giresun Çotanak Stadı yıl sonu tamam!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı ve yıl sonunda yüzde 100 oranında tamamlanacak...

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Giresun Atatürk Stadyumu TBMM gündemine taşındı!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Atatürk Stadyumu'nu TBMM gündemine taşıdı. Bektaşoğlu şehir merkezinden kolay ulaşılabilir bir yerde stadyum varken bunu şehrin en uzak bir noktasındaki SEKA arazisine bir başka stadyum yapılmasını anlayamadıklarını belirtti..

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Giresun Stadyumu seyirci kapasitesi Haberi

Giresun Stadyumu seyirci kapasitesi

Giresun'a, yapımını TOKİ'nin üstleneceği 21 bin 355 seyirci kapasiteli Giresun Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi inşa edilecek.


Giresun - Sivas yolu üzerinde eski Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerinde gerçekleştirilen sosyal konut projesinin yanında yer alacak olan kompleks, 60 bini yeşil alan olmak üzere 120 bin metrekare alan üzerine yapılacak ve bin 72 araçlık otopark kapasitesine sahip olacak.


Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Giresun Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Sporseverler de daha güzel bir ortamda spor faaliyetlerini seyretme olanağına sahip olacak. Giresun'da artık gelenekselleşen futbol turnuvası kapsamındaki maçlarda daha fonksiyonel bir tesiste oynanacak. Kompleksimiz tamamlandığında bölgemize yeni değerler katacaktır" değerlendirmesinde bulundu.




AA




Haber Giresun Öncü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TOKİ, Giresun'a 21 bin 355 seyirci...